Αθλητισμός

Ολυμπιακός: “Θέλει Πεδράο και Ντάβιντσον ο Μαρτίνς”

Ολυμπιακός: “Θέλει Πεδράο και Ντάβιντσον ο Μαρτίνς”
Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει στη μεταγραφική λίστα του τους Πεδράο και Ντάβιντσον της Βιτόρια Γκιμαράες.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανακοινώσει κάποια μεταγραφική κίνηση μετά την απόκτηση του Ματιέ Βαλμπουενά. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν δουλεύουν στο παρασκήνιο κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Οι Πειραιώτες δεν έχουν λόγους να βιαστούν. Υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος στην μεταγραφική περίοδο. Άλλωστε, και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει λίγες και ποιοτικές προσθήκες. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί αρκετή υπομονή για να βρεθούν οι κατάλληλοι παίκτες.

Πάντως, σύμφωνα με τα πορτογαλικά Μέσα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εντείνει τις προσπάθειες του για να ολοκληρώσει δύο μεταγραφές τις προσεχείς ημέρες. Συγκεκριμένα, η «A Bola» κρατάει στον… αφρό της επικαιρότητας δύο ονόματα που βρίσκονται εδώ και καιρό στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς. Πρόκειται για δύο Βραζιλιάνους, τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό και αρχηγό της ομάδας Πεδράο και τον 26χρονο εξτρέμ Ντάβιντσον. Αμφότεροι, σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, αρέσουν πολύ στον προπονητή των Πειραιωτών.

«Ο Πέδρο Ενρίκε (σ.σ. ο Πεδράο) και ο Ντάβιντσον είναι παίκτες που αρέσουν στον Πέδρο Μαρτίνς, προπονητή του Ολυμπιακού, ο οποίος θέλει να παλέψει για την επιστροφή στους τίτλους στην Ελλάδα. Οι διοικούντες της Γκιμαράες δεν επιβεβαιώνουν καμία επίσημη επαφή, αλλά δεν θα αποτελούσε έκπληξη αν παραχωρούσε δύο παίκτες ποιότητας για το ρόστερ της Γκιμαράες», τονίζεται μεταξύ άλλων στο εν λόγω ρεπορτάζ.

Ολυμπιακός: «Το συμβόλαιο του Φορτούνη είναι έτοιμο και το μεγαλύτερο σε Έλληνα ποδοσφαιριστή»

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται εδώ και καιρό σε επαφές με την πλευρά του Κώστα Φορτούνη. Το συμβόλαιο του έμπειρου μεσοεπιθετικού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020 και οι Πειραιώτες θέλουν να του το ανανεώσουν. Σε αντίθετη περίπτωση θα έπρεπε να τον πουλήσουν για να μη τον χάσουν χωρίς χρήματα σε λίγους μήνες. Από την πρώτη στιγμή το κλίμα ήταν θετικό και όπως όλα δείχνουν το θέμα θα έχει θετική κατάληξη.

Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών μιλούσαν για συμφωνία του Ολυμπιακού με τον αρχηγό της ομάδας. Όλα τα παραπάνω φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται από τον επίσημο Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Κώστας Καραπαπάς αποκάλυψε ότι όλα είναι έτοιμα για να πέσουν οι υπογραφές. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο Φορτούνης θα υπογράψει το μεγαλύτερο συμβόλαιο που είχε ποτέ Έλληνας ποδοσφαιριστής.

«Όσα γράφονται στο «ρεπορτάζ» του συγκεκριμένου κυρίου διαψεύδονται κατηγορηματικά και απο το κλαμπ και απο τον Κώστα Φορτούνη και απο τον ατζέντη του. Προφανώς μόνος στόχος είναι να δημιουργήσουν ζημιά και στο προφίλ του παίκτη και στις διαπραγματεύσεις του με την ομάδα», αναφέρει ο Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος σε άλλο σημείο της ανάρτησής του υποστηρίζει:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει έτοιμο συμβόλαιο για τον Κώστα Φορτούνη και είναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ που έχει γίνει ποτέ σε Έλληνα ποδοσφαιριστή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου!!! Όλα τα υπόλοιπα πότε για τον Φορτούνη, πότε για τον Τοροσίδη, είναι κακόβουλα παραμύθια», καταλήγει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments