Lifestyle

Γιώργος Λεμπέσης: “Δεν είμαστε όπως παλιά με τη Δέσποινα Βανδή” (vid)

Γιώργος Λεμπέσης: “Δεν είμαστε όπως παλιά με τη Δέσποινα Βανδή” (vid)
Ο Γιώργος Λεμπέσης ανέφερε ότι έχει χάσει... κάπως τα ίχνη της Δέσποινας Βανδή, με την οποία δεν συναντιέται όπως παλιά.

Ο Γιώργος Λεμπέσης παραχώρησε συνέντευξη στη Φωτεινή Πετρογιάννη για την εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τον τρόπο με τον οποίον ο Φοίβος τον ανακάλυψε και τον ώθησε να βγάλει το πρώτο του CD. “Την πρώτη φορά που είδα τον Φοίβο μου είπε… κάτι μου λέει η φάτσα σου, πρέπει να κάνουμε CD”, τόνισε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη Δέσποινα Βανδή, με την οποία έχει χαθεί τελευταία, εκφράζοντας το παράπονό του. “Με τη Δέσποινα μιλάμε αραιά και που πια. Δεν κάνουμε παρέα όπως παλιά, έχουμε ψιλοχαθεί”, ανέφερε ο Γιώργος Λεμπέσης.

Συγκεκριμένα, ο Λεμπέσης είπε τα εξής στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται“: «Η πρώτη μας γνωριμία με τη Δέσποινα έγινε στο Γκάζι που με έστειλε ο Φοίβος, την ώρα που έκανε πρόβα με τον Βασίλη Καρρά. Με τη Δέσποινα μιλάμε αραιά και που πια. Δεν κάνουμε παρέα όπως παλιά, έχουμε ψιλοχαθεί, έχουν αλλάξει οι ζωές μας».

«Την πρώτη φορά που είδα τον Φοίβο μου είπε… κάτι μου λέει η φάτσα σου, πρέπει να κάνουμε cd. Ήταν όνειρό μου να κάνω καριέρα οπότε όταν έγινε η συνεργασία με τον Φοίβο κούμπωσε όλο μαζί. Δεν υπάρχει κάτι νεότερο με τον Φοίβο. Δεν έχει λυθεί το μυστήριο γιατί δεν μιλάμε. Δεν θέλω να λέω κάτι άλλο γι’ αυτό.

Όταν έχεις δημιουργήσει μια κατάσταση με τον τεράστιο συνθέτη Φοίβο, μετά όταν κάνεις ένα άλλο βήμα, είναι δύσκολο. Δεν στεναχωριέμαι για την κατάσταση με τον Φοίβο, απλά δεν έχω κάτι άλλο να πω. Μου έδωσε πολλά και τον ευχαριστώ, αλλά με όλα τα προβλήματα που υπήρξαν, βλέπαμε διαφορετικά την κατάσταση».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments