Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Οι απαιτήσεις για την πώληση Χατζηγιοβάνη

Παναθηναϊκός: Οι απαιτήσεις για την πώληση Χατζηγιοβάνη
Ο Παναθηναϊκός δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να πουλήσει τον Τάσο Χατζηγιοβάνη,αλλά με το ανάλογο οικονομικό τίμημα.

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να ξεκαθαρίσει πρώτα τα θέματα που έχει με τους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ του πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε κίνηση. Ένα από τα ανοιχτά ζητήματα είναι αυτό του Τάσου Χατζηγιοβάνη. Ο νεαρός εξτρέμ αποτελεί έναν από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές που έχουν στα χέρια τους οι “πράσινοι”. Στην περυσινή πρωτόγνωρη και δύσκολη σεζόν, ο διεθνής επιθετικός κατάφερε να ξεχωρίσει.

Δεν είναι τυχαίο ότι αρκετές ομάδες από το εξωτερικό παρακολουθούν την περίπτωση του. Ο Παναθηναϊκός θέλει να τον κρατήσει για μερικά χρόνια ακόμα καθώς οι άνθρωποι της ομάδα πιστεύουν ότι δεδομένα θα παίξει κάποια στιγμή στο εξωτερικό. Οι δυο πλευρές βρίσκονται εδώ και καιρό σε επαφή για νέο συμβόλαιο. Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει συμφωνία, το αντίθετο μάλιστα. Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι υπάρχει χάσμα στο οικονομικό κομμάτι.

Τι αξιώνει ο Παναθηναϊκός για Χατζηγιοβάνη

Σύμφωνα με τη «Live Sport», το ποσό που θα τον έκανε ενδεχομένως να παραχωρήσει τον νεαρό επιθετικό, βρίσκεται περίπου στο 1.5 εκατομμύριο ευρώ, με τον Νταμπίζα να εγκρίνει την πώληση, σε περίπτωση που η προσφορά ανταποκρίνεται στα χρήματα, όπου τον έχει κοστολογήσει.

Την ίδια στιγμή, βέβαια, αυτό δεν είναι κάτι που φτάνει από μόνο του, για να τον δώσει. Από τη μία πλευρά, ο τεχνικός διευθυντής θέλει να πείσει την ομάδα, που ενδεχομένως θα αγοράσει τον Χατζηγιοβάνη, να δώσει μια «βαριά» προκαταβολή και ύστερα μερικές μεγάλες δόσεις, καθώς οι μακροχρόνιες δεν είναι προς τα συμφέροντα της ομάδας.

Από την άλλη, βλέποντας πως σίγουρα ο παίκτης θα έχει μεταπωλητική αξία, θα επιμείνει να υπάρξει ένα ποσοστό για επόμενη πώλησή του, συμπληρώνοντας έτσι τις προϋποθέσεις παραχώρησής του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments