Αθλητισμός

Τζίτζι Μπουφόν: “Γι’ αυτό έφυγα από την Παρί Σεν Ζερμέν”

Τζίτζι Μπουφόν: “Γι’ αυτό έφυγα από την Παρί Σεν Ζερμέν”
Ο Τζίτζι Μπουφόν εξήγησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του τον λόγο που τον ώθησε να αποχωρήσει από το Παρίσι.

Ο Τζίτζι Μπουφόν είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση ποδοσφαιριστή. Μπορεί να διανύει το 41ο έτος της ηλικίας του, ωστόσο δεν φαίνεται να σκέφτεται ακόμη την απόσυρση από την αγωνιστική δράση. Απεναντίας, θέλει να αγωνίζεται κάτω από τα δοκάρια και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο. Παράλληλα, ο Ιταλός πορτιέρε ξεκαθαρίζει ότι δεν του ταιριάζει ο ρόλος του αναπληρωματικού, παρά την ηλικία του.

Το τελευταίο κομμάτι ήταν και εκείνο που τον ώθησε να αφήσει τα πλούτη της Παρί Σεν Ζερμέν και να κοιτάξει το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Corriere dello Sport, ο Ιταλός τερματοφύλακας ανέφερε ότι η Παρί του είχε καταστήσει σαφές πως μετά το τέλος της σεζόν θα τον είχε ως δεύτερη επιλογή κάτω από τα γκολπόστ.

Το γεγονός αυτό αποθάρρυνε τον Μπουφόν, ο οποίος σκέφτηκε αρκετά καλά τα δεδομένα, ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά της απόφασής του, η οποία ήταν η αποχώρηση από τη γαλλική ομάδα. Συγκεκριμένα, ο 41χρονος ανέφερε τα εξής στα ιταλικά ΜΜΕ:

“Εδώ και πέντε μήνες μου ξεκαθάρισαν πως μετά το τέλος της σεζόν θα γινόμουν αναπληρωματικός στην ομάδα. Είχα όλο τον χρόνο να το σκεφτώ και αποφάσισα πως αυτό είναι κάτι που δεν μου ταιριάζει”.

Όσον αφορά το μέλλον του, ο Μπουφόν τόνισε πως εξετάζει τις επιλογές του:

«Είμαι όπως ακριβώς το προηγούμενο καλοκαίρι. Πάρα πολύ ήρεμος, χαλαρός. Μπορεί όλα να τελειώσουν σε 12 μήνες ή σε 15 μέρες. Έχω κάποιες καλές προτάσεις, αλλά αν δεν βρω το κίνητρο που ψάχνω, τότε ίσως χαρίσω στον εαυτό μου ένα χρόνο. Ένα χρόνο εκμάθησης. Θα ήθελα να παρακολουθήσω σχολή προπονητών, ή να σπουδάσω διοίκηση αθλητισμού, θέλω να βελτιώσω τα αγγλικά μου. Θέλω να αποκτήσω τα εφόδια και να κρατήσω όλες τις επιλογές για το μέλλον ανοικτές».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments