Ελλάδα

Κρις Κύργιας: Νεκρός σε τροχαίο ο θρυλικός προπονητής του Tae Kwon Do

Κρις Κύργιας: Νεκρός σε τροχαίο ο θρυλικός προπονητής του Tae Kwon Do
Ο Κρις Κύργιας άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, στην εθνικό οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στο ύψος του Πλαταμώνα.

Ο Κρις Κύργιας βρήκε τραγικό θάνατο το απόγευμα του Σαββάτου, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του αλλά και τους ακόλουθους του Tae Kwon Do. Ο θρυλικός grand master οδηγούσε τη μηχανή του στο ύψος του Πλαταμώνα, αλλά έχασε τον έλεγχο λίγο πριν τα διόδια. Αποτέλεσμα ήταν η ανατροπή του οχήματος και ο θάνατος του 67χρονου προπονητή.

Δυο ασθενοφόρα που έφτασαν άμεσα στο σημείο όπου ανατράπηκε η μηχανή και μετέφεραν τον Κύργια και την συνεπιβάτιδά του στο νοσοκομείο. Ο 67χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κατερίνης και λίγο αργότερα εξέπνευσε. Αντίθετα, η 28χρονη συνεπιβάτης του, τραυματίστηκε μεν σοβαρά, αλλά η κατάστασή της δεν εμπνέει ανησυχία, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι ιατροί στο Πανεπιστημιακό Λάρισας.

Ο Κρις Κύργιας ήταν μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στο χώρο Tae Kwon Do. Η παρουσία του ήταν ιδιαίτερα αγαπητή όλες τις ηλικίες, αλλά κυρίως στους νεαρούς αθλητές, τους οποίους δίδασκε τα μυστικά της πολεμικής τέχνης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Ιανουάριο, ο εκλιπών επέστρεψε θριαμβευτής από την Κορέα και Αυστραλία, έχοντας κατορθώσει να αποκτήσει τα 9 DAN, φτάνοντας πλέον στον ύπατο βαθμό Grand Master.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments