Lifestyle

Βέφα Αλεξιάδου: “Δεν μιλάμε πλέον με την Ελένη Μενεγάκη” (vid)

Βέφα Αλεξιάδου: “Δεν μιλάμε πλέον με την Ελένη Μενεγάκη” (vid)
Η Βέφα Αλεξιάδου ανέφερε ότι δεν έχει πλέον επαφές με την Ελένη Μενεγάκη.

Η Βέφα Αλεξιάδου μίλησε στην εκπομπή “Όλα λάθος” και τον Πέτρο Κωστόπουλο. Μεταξύ άλλων, η πρώην παρουσιάστρια εκπομπών μαγειρικής, αναφέρθηκε στις σχέσεις της με την Ελένη Μενεγάκη, με την οποία πλέον δεν έχουν επαφή. Ο λόγος δεν αφορά κάποια παρεξήγηση, όπως τόνισε, αλλά το γεγονός πως η μεταξύ τους σχέση ήταν επαγγελματική. Συγκεκριμένα, η Βέφα Αλεξιάδου ανέφερε τα εξής:

«Η Ελένη είχε έρθει πάρα πολλές φορές στο σπίτι μου και μαγειρέψαμε, η Ρούλα όχι. Με τη Ρούλα όταν ήμασταν παρέα δεν ερχόταν στο σπίτι, δεν είχαμε τέτοιου είδους επικοινωνία. Με την Ελένη Μενεγάκη δεν μιλάμε. Η σχέση μας ήταν επαγγελματική και είναι φυσικό να τραβάει μετά ο καθένας τον δρόμο του.

Οι τρεις αγαπημένες μου παρουσιάστριες, η Ρούλα Κορομηλά, η Πόπη Χατζηδημητρίου και η Ελένη Μενεγάκη μπορεί κάποιες στιγμές να με στεναχώρησαν. Και τότε που ήμασταν παρέα και μετά, αλλά δεν μετράνε αυτά. Το καλό που μου έχετε κάνει και οι τρεις σας ίσως δεν το έχετε καταλάβει, δεν το ξέρετε», είπε η κ. Αλεξιάδου στον Πέτρο Κωστόπουλο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments