Αθλητισμός

Ευθύμης Κουλούρης: Στο στόχαστρο της Γαλατασαράι

Ευθύμης Κουλούρης: Στο στόχαστρο της Γαλατασαράι
Ο Ευθύμης Κουλούρης βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Γαλατασαράι.

Ο Ευθύμης Κουλούρης είναι ένα από τα καλύτερα σέντερ φορ που υπάρχουν στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Ο διεθνής επιθετικός πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τον Ατρόμητο και βγήκε πρώτος σκόρερ στη Super League. Η πολύ καλή χρονιά που έκανε στο Περιστέρι του έχει δώσει φανέλα βασικού και στην Εθνική ομάδα. Ωστόσο όλα αυτά δεν είναι αρκετά για να πείσουν τον Ρασβάν Λουτσέσκου να του δώσει μια ευκαιρία στον ΠΑΟΚ.

Το ενδεχόμενο νέου δανεισμού δεν υπάρχει στον ορίζοντα και όπως όλα δείχνουν οι πρωταθλητές θα προσπαθήσουν να τον πουλήσουν. Κάτι τέτοιο δεν θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο καθώς πολλές ομάδες παρακολουθούν στενά την περίπτωση του. Στο παρελθόν το όνομα του Κουλούρη έπαιξε στο ρεπορτάζ των κορυφαίων ομάδων από το Βέλγιο, ενώ στο παιχνίδι υπάρχει πάντα και η Φενέρμπαχτσε.

Εξετάζει Κουλούρη και η Γαλατασαράι

Πριν από λίγες μέρες τα Γαλλικά ΜΜΕ έγραψαν ότι η Τουλούζ έκανε πρόταση τριών εκατομμυρίων ευρώ, αλλά εισέπραξε την αρνητική απάντηση του ΠΑΟΚ.  Την ίδια ώρα, τις τελευταίες ημέρες τα ΜΜΕ της Τουρκίας τόνιζαν πως ο Κουλούρης είναι ψηλά στην λίστα της Φενέρμπαχτσε, ενώ σήμερα δίνουν συνέχεια στην εν λόγω περίπτωση. Όπως αναφέρουν, ο Φατίχ Τερίμ θέλει να διερευνήσει την κατάσταση του Ευθύμη Κουλούρη, με την Γαλατασαράι να μπαίνει και αυτή στο… κόλπο για τον Έλληνα επιθετικό.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία από το δημοσίευμα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments