Αθλητισμός

Μάρκους Μπεργκ: Και η Φενέρμπαχτσε στο “κόλπο” για τον Σουηδό

Μάρκους Μπεργκ: Και η Φενέρμπαχτσε στο “κόλπο” για τον Σουηδό
Ο Μάρκους Μπεργκ φέρεται να έχει... πέραση στην Τουρκία, καθώς μετά την Ντενίζλισπορ και η Φενέρμπαχτσε ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.

Το όνομα του Μάρκους Μπεργκ «έπαιξε» για αρκετό καιρό στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι, άλλωστε, αναζητούσαν έναν φορ που θα μπορούσε να πάρει άμεσα φανέλα βασικού και να ενισχύσει την ομάδα και ο Σουηδός ταίριαζε απόλυτα στο προφίλ που έψαχναν. Ωστόσο, παρά την μεγάλη πρόταση των Πειραιωτών, ο ίδιος έδειξε να δείχνει ξεκάθαρη προτίμηση στο πρωτάθλημα του Κατάρ ή της Τουρκίας. Γι’ αυτό και ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει σταματήσει τις διαπραγματεύσεις μαζί του.

Από εκεί και πέρα, όμως, το σήριαλ για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Μπεργκ καλά κρατεί. Ήδη έχει γίνει γνωστό το ενδιαφέρον της Ντενίζλισπορ για τον Σουηδό φορ, αλλά η τουρκική ομάδα δεν δείχνει διάθεση να καλύψει τις απαιτήσεις του. Παράλληλα, σήμερα, τα Μέσα από τη γειτονική χώρα βάζουν και τη Φενέρμπαχτσε στο κόλπο. Ο 32χρονος φέρεται να έχει προταθεί στα «καναρίνια», που εξετάζουν την περίπτωση του. Ωστόσο, η τελική απόφαση για το αν θα γίνει κίνηση ανήκει στον προπονητή της ομάδας, Ερσούν Γιανάλ.

Ολυμπιακός: Τέλος ο Μπεργκ για τους «ερυθρόλευκους»

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει το χτίσιμο του για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δυο μεγάλους στόχους για τη σεζόν που έρχεται. Ο ένας είναι η επιστροφή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και ο άλλος η επιστροφή στην κορυφή. Ο Πέδρο Μαρτίνς πιστεύει ότι έχει στα χέρια του ένα ρόστερ που μπορεί να πετύχει όλα τα παραπάνω. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ζητήσει από την διοίκηση της ομάδας λίγες και ποιοτικές μεταγραφές.

Μια τέτοια κίνηση ήταν ο Ματιέ Βαλμπουενά που αποκτήθηκε και επίσημα πριν από λίγες εβδομάδες. Οι Πειραιώτες επιθυμούν την απόκτηση ενός επιθετικού με μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα. Άλλωστε αυτό ήταν ένα από τα προβλήματα της περσινής ομάδας. Ενώ υπήρχε η ποιότητα και οι φάσεις ήταν πολλές, δεν υπήρχε ο κατάλληλος φορ για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Οι άνθρωποι της ομάδας εξέτασαν πολλές περιπτώσεις και για μεγάλο διάστημα είχαν καταλήξει στον Μάρκους Μπεργκ.

Δεν υπάρχει θέμα Μπεργκ στον Ολυμπιακό

Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός έδειξε ζεστό ενδιαφέρον για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, παρά το μεγάλο συμβόλαιο του μπήκε στη διαδικασία συζητήσεων. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν διάθεση να κάνουν την οικονομική υπέρβαση για τον Σουηδό γκολτζή. Για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Ολυμπιακός ήταν γερά στο παιχνίδι της απόκτησης του 32χρονου φορ.

Ωστόσο τις τελευταίες ώρες ο Μπεργκ φέρεται να έχει απομακρυνθεί. Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο έμπειρος επιθετικός δείχνει ξεκάθαρη προτίμηση στο πρωτάθλημα του Κατάρ ή της Τουρκίας. Σε αυτά τα πρωταθλήματα τα χρήματα είναι πολλά και η περίπτωση Μπεργκ γίνεται ακόμα πιο δύσκολη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Πειραιά το έχουν πάρει απόφαση και έχουν σταματήσει να ασχολούνται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments