Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Έφτασε στην Αθήνα ο Σουντανί (pic)

Ολυμπιακός: Έφτασε στην Αθήνα ο Σουντανί (pic)
Ο Ολυμπιακός έχει πατήσει «γκάζι» στα μεταγραφικά του και ο Χιλάλ Σουντανί βρίσκεται από το μεσημέρι στην Ελλάδα για να υπογράψει στους «ερυθρόλευκους».

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει να… φορτσάρει στις μεταγραφικές υποθέσεις του εδώ και λίγες ημέρες. Ο Μπρούνο βρίσκεται ήδη στη χώρα μας για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες. Παράλληλα, στην Αθήνα έφτασε πριν από μερικές ώρες και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων», Χιλάλ Σουντανί. Πρόκειται για τον εξτρέμ της Νότιγχαμ Φόρεστ ο οποίος εδώ και καιρό βρίσκεται στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς.

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο ποιοτικό που μπορεί να αγωνιστεί και στην κορυφή της επίθεσης. Είναι ένας ένας παίκτης τον οποίο θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς καθώς ο προπονητής του Ολυμπιακού ξέρει καλά τον Αφρικανό. Ο Σουντανί θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και ύστερα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. «Είμαι χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδα, θα ολοκληρώσουμε τις διαδικασίες της μεταγραφής πρώτα και θα πούμε περισσότερα», τόνισε ο ποδοσφαιριστής στις πρώτες του δηλώσεις.

Ο Ολυμπιακός θα εντάξει στο ρόστερ του έναν ποιοτικό εξτρέμ ο οποίος έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα και αυτό το χαρακτηριστικό έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφαση των πειραιωτών να αποκτήσουν τον διεθνή άσο. Ο προπονητής των ερυθρόλευκων Πέδρο Μαρτίνς θα έχει στην διάθεση του έναν ακραίο επιθετικό που θα μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στο γκολ κι αυτό είναι κάτι που ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό τον 49χρονο τεχνικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments