Κόσμος

Ινδία: Βρέθηκε η σορός του Ινδού «Χουντίνι» στον Γάγγη

Ινδία: Βρέθηκε η σορός του Ινδού «Χουντίνι» στον Γάγγη
Ινδία: Άδοξο τέλος είχε η προσπάθεια του Σανσάλ Λαχίρι, ο οποίος βούτηξε αλυσοδεμένος στον Γάγγη, για να αποδείξει ότι μπορούσε να λυθεί σε δευτερόλεπτα

Άδοξο τέλος είχε η προσπάθεια ενός Ινδού μάγου, που προσπάθησε να βγει σε δευτερόλεπτα από τον Γάγγη, έχοντας δεθεί με αλυσίδες, όπως είχε κάνει ο Χουντίνι. Η αστυνομία στην Ινδία ανακοίνωσε ότι ο μάγος Σανσάλ Λαχίρι, γνωστός με το ψευδώνυμο «Τζαντούγκαρ Μαντρέικ» («Ο μάγος Μαντρέικ») αγνοείτο από χθες και βρέθηκε σήμερα. Στην τελευταία του απόπειρα, πήδηξε στο ποτάμι από έναν γερανό. Εκεί βρίσκονταν η οικογένειά του, πολλά μέσα ενημέρωσης και αστυνομικοί.

Όμως ο 40χρονος άνδρας δεν ξαναβγήκε στην επιφάνεια κι αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του στον ποταμό Γάγγη. Πριν από την προσπάθειά του, ο Λαχίρι είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι είχε επιχειρήσει την ίδια απόδραση, στο ίδιο σημείο πριν από 21 χρόνια. «Ήμουν αλυσοδεμένος μέσα σε ένα γυάλινο κλουβί και με πέταξαν στο νερό από τη γέφυρα Χοουράχ. Χρειάστηκα 29 δευτερόλεπτα για να βγω» είχε εξηγήσει.

Παραδέχτηκε εντούτοις ότι αυτήν τη φορά τα πράγματα θα ήταν πιο δύσκολα. «Αν καταφέρω να απελευθερωθώ, θα είναι μαγικό. Αν όχι, θα είναι τραγωδία». Το 2013 ο Λαχίρι προσπάθησε να παρουσιάσει για άλλη μια φορά την απόδραση από το γυάλινο κλουβί αλλά τότε οι θεατές του επιτέθηκαν όταν κάποιοι παρατήρησαν την «αόρατη» πόρτα του θαλαμίσκου από την οποία θα έβγαινε.

Διαβάστε Eπίσης

Περισσότερα
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Δείτε την πολιτική μας κάνοντας κλικ εδώ.
Αποδέχομαι