Αθλητισμός

Γιαννακόπουλος: Συνάντηση με Χατζηδάκη για τον Βοτανικό

Γιαννακόπουλος: Συνάντηση με Χατζηδάκη για τον Βοτανικό
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα συναντηθεί με τον Κώστα Χατζηδάκη για να συζητήσουν το γηπεδικό στο Βοτανικό.

Μετά τη συνάντηση της 5ης Ιουνίου με το (νέο) δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και τους συνεργάτες του μόλις τρεις μέρες μετά τη νίκη του στις δημοτικές εκλογές (που οδήγησε στην πρώτη συμφωνία των δύο πλευρών για τον Βοτανικό), το επόμενο, μεγάλο ραντεβού του Δημήτρη Γιαννακόπουλου – στο πιο υψηλό πολιτικό επίπεδο – για το γηπεδικό πρότζεκτ του Παναθηναϊκού, θα γίνει όπως όλα δείχνουν με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Χατζηδάκη, πριν απ’ τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Οι πληροφορίες του «ΕΘΝΟΣΠΟΡ» αναφέρουν πως η συνάντηση του διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, με την ηγεσία της ΝΔ, θα πραγματοποιηθεί έως το τέλος Ιουνίου, προκειμένου να αναλυθεί εις βάθος του πρότζεκτ «Βοτανικός» και να δοθεί το «πράσινο» φως (και) απ’ τη δική της πλευρά.

Οπως έχει ήδη δοθεί απ’ την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και τη νέα δημοτική αρχή.

Για επικοινωνιακούς λόγους, ωστόσο, η εν λόγω συνάντηση του Δ. Γιαννακόπουλου δεν θα πραγματοποιηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη (μολονότι μεταξύ τους υπάρχει καλή σχέση, που επιβεβαιώθηκε και σε προ τριμήνου ραντεβού τους), αλλά με έναν απ’ τους πιο στενούς συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ.

Κι ένα πρόσωπο που έχει ήδη εκφραστεί απολύτως θετικά για το σχέδιο του Βοτανικού και εκτιμάται ότι θα έχει σημαίνοντα ρόλο στο επόμενο κυβερνητικό σχήμα, εφόσον επιβεβαιώσει η Νέα Δημοκρατία τον τίτλο του φαβορί στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments