Αθλητισμός

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Τέλος ο Νάντο Ντε Κολό

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Τέλος ο Νάντο Ντε Κολό
Είδηση-βόμβα για το ευρωπαϊκό μπάσκετ, καθώς η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Νάντο Ντε Κολό.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρίσκεται σε αναζήτηση πρωτοκλασάτου γκαρντ, καθώς έπειτα από πέντε χρόνια, αποφάσισε να χωρίσει τους δρόμους της με τον Νάντο Ντε Κολό. Οι Ρώσοι αποχαιρέτισαν με ανάρτησή τους τον Γάλλο σταρ, ο οποίος είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με σύλλογο της αρεσκείας του. Μέχρι στιγμής, οι φήμες συνδέουν τον 31χρονο τόσο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και με την αποδοχή πρότασης από το ΝΒΑ.

Ο Νάντο Ντε Κολό αγωνίστηκε στη Μόσχα από το 2014 μέχρι φέτος. Συνολικά, φόρεσε τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε 292 παιχνίδια, έχοντας κατά μέσο όρο 16,4 πόντους, 2,9 ριμπάουντ, 3,9 ασίστ και 1,2 κλεψίματα. Όσον αφορά στο παλμαρέ του, με τους Ρώσους ο διεθνής γκαρντ των «τρικολόρ» κατέκτησε δύο φορές τη Euroleague (2016, 2019), αλλά και πέντε φορές τη VTB League (2015, 2016, 2017, 2018, 2019).

Σλούκας ο αντί-Ντε Κολό;

Το φινάλε της συνεργασίας της ΤΣΣΚΑ με τον Νάντο Ντε Κολό φέρνει στο προσκήνιο την περίπτωση του Κώστα Σλούκα. Δημοσιεύματα από την Τουρκία αναφέρουν ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επιθυμεί διακαώς να φέρει στη Μόσχα τον 29χρονο Έλληνα γκαρντ. Η “δίψα” της για την περίπτωση Σλούκα είναι τόση που φέρεται να προσφέρει λευκή επιταγή στον “μαέστρο” της Φενέρ.

Εάν οι πληροφορίες που βγήκαν στη δημοσιότητα ισχύουν, τότε η πρόταση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας γίνεται αυτομάτως η καλύτερη από οικονομικής άποψης. οι μέχρι τώρα προσφορές για τον Σλούκα έχουν ως εξής: Την καλύτερη (μέχρι την εμφάνιση της ΤΣΣΚΑ) την έχει η Μπαρτσελόνα, με 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Ακολουθεί η Φενέρ με την πρόταση ανανέωσής του συμβολαίου του να αγγίζει το 1.8 εκατ. ευρώ, ενώ ο Ολυμπιακός δίνει 1.6. Παράλληλα, τις εξελίξεις φέρεται να «παρακολουθεί» και ο Παναθηναϊκός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments