Video

Survivor: Απογοήτευση για την Κατερίνα Δαλάκα – Την “πίκρανε” ο Τανιμανίδης (vid)

Survivor: Απογοήτευση για την Κατερίνα Δαλάκα – Την “πίκρανε” ο Τανιμανίδης (vid)
Η Κατερίνα Δαλάκα "έλαβε" ακόμη μια πικρή στιγμή στο φετινό Survivor. Η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη που προκάλεσε την απογοήτευση της ξανθιάς παίκτριας του ριάλιτι επιβίωσης.

Επέστρεψε στο φετινό Survivor με στόχο να βοηθήσει την ελληνική ομάδα (αρχικά) αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης, τα οποία κινούνταν σε χαμηλά επίπεδα. Η Κατερίνα Δαλάκα, έχοντας το know how από τις μάχες επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο, λόγω της συμμετοχής της στην προηγούμενη έκδοση του παιχνιδιού, επέστρεψε στο νησί και πολύ γρήγορα έδειξε ότι παραμένει σε φόρμα. Πλέον, η ξανθιά παίκτρια οδηγεί τη μαύρη ομάδα σε αρκετές νίκες, τις οποίες όμως δεν μπορεί να χαρεί όσο οι υπόλοιποι.

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τη μαύρη ομάδα να επικρατεί της άσπρης με 10-6, κερδίζοντας το μεγάλο έπαθλο. Ένα ταξίδι στην Κολομβία. Άπαντες οι παίκτες των μαύρων ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, εκτός από την Κατερίνα Δαλάκα. Ο Σάκης Τανιμανίδης της μετέφερε τα δυσάρεστα, ανακοινώνοντας στη Δαλάκα ότι δεν μπορεί να ταξιδέψει, λόγω ληγμένου διαβατηρίου.

Η ανακοίνωση του Τανιμανίδη στην Κατερίνα Δαλάκα

Το ταξίδι στην Κολομβία ήρθε… κουτί για τη μαύρη ομάδα. Οι νικητές, έχουν τη δυνατότητα να περάσουν λίγες ημέρες ξεγνοιασιάς σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο, το οποίο θα είχε όλες τις ανέσεις. Θα μπορούν να φάνε, να πιουν και να ξεκουραστούν, λίγες ημέρες πριν τον τελικό. Όσον αφορά το αποψινό επεισόδιο, οι Άσπροι και Μαύροι θα έχουν να αντιμετωπίσουν έναν εξαιρετικά δύσκολο στίβο μάχης, ο οποίος απαιτεί ταχύτητα και γρήγορα αντανακλαστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments