Αθλητισμός

ΑΕΚ: Το ενδιαφέρον για Τσόριτς και η επιστροφή Βράνιες

ΑΕΚ: Το ενδιαφέρον για Τσόριτς και η επιστροφή Βράνιες
Σύμφωνα με δημοσίευμα, η ΑΕΚ κοιτάζει τον Άντε Τσόριτς της Ρόμα προκειμένου να τον αποκτήσει ως δανεικό. Τελειώνει το θέμα της επιστροφής του Βράνιες.

Οι επαφές της ΑΕΚ με τη Ρόμα συνεχίζονται για ενδεχόμενη παραχώρηση του Βασίλη Μπάρκα συνεχίζονται, αλλά δε σταματούν εκεί, με τις δύο πλευρές να ενδέχεται να μιλήσουν και για άλλο παίκτη, που ανήκει στους «τζιαλορόσι».

Ο λόγος γίνεται για τον Άντε Τσόριτς, με τον Κροάτη χαφ να ψάχνει ομάδα και την Ένωση να αποτελεί ίσως μία προοπτική, σύμφωνα με το «Sportime». Όπως αναφέρεται, η Ρόμα επιθυμεί να παραχωρήσει ως δανεικό σε κάποια ομάδα τον παίκτη, ο οποίος κατέγραψε μόνο δύο συμμετοχές φέτος με την φανέλα της ομάδας και χρειάζεται να βρει κάπου χρόνο συμμετοχής.

Ο ίδιος έχει συμβόλαιο έως το 2023 και στην «Αιώνια Πόλη» θέλουν να δουν πώς μπορεί να ανταποκριθεί με το να δοθεί δανεικός κάπου, ώστε να δείξει πως αξίζει θέση στο μέλλον στο σύλλογο. Η ΑΕΚ μπορεί να είναι μια ιδανική περίπτωση, με τους Ρωμαίους να μένουν άκρως ικανοποιημένοι από την περίοδο δανεισμού του Έκι Πόνσε.

Όσον αφορά το θέμα του Όγκνιεν Βράνιες, ο Βόσνιος βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής του στην Ένωση. Οι «κιτρινόμαυροι» είναι κοντά στην απόκτηση του 29χρονου αμυντικού, καθώς έδωσε το «ΟΚ» ο Μιγκέλ Καρντόσο. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε εκφράσει τις ενστάσεις του για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ένωσης και είχε πει «όχι» αρχικά στο ενδεχόμενο απόκτησής του από την Άντερλεχτ. Ωστόσο, έπειτα από συζητήσεις που είχε με ανθρώπους του συλλόγου (που είχαν δείξει την προτίμησή τους στον παίκτη) και μεταξύ αυτών και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, πείστηκε να ανάψει το «πράσινο φως».

Αυτόματα ο Βράνιες έγινε ο πρώτος στόχος της ΑΕΚ για τα στόπερ, που ψάχνει τον τελευταίο καιρό το τέταρτο (υπάρχουν ήδη Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου και Σβάρνα) και τελευταίο κομμάτι του παζλ με τους κεντρικούς αμυντικούς. Οι εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν άμεσα και ίσως μέσα στην ημέρα να κλείσει η υπόθεση, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή από την ομάδα του Βελγίου. Μάλιστα, ο όρος που έχει θέσει ο Πορτογάλος τεχνικός είναι να έχει τον παίκτη στο βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Πολωνία, όπως αναφέρει η «Live Sport».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments