Αθλητισμός

Champions League: Με Πλζεν ο Ολυμπιακός στον β’ προκριματικό

Champions League: Με Πλζεν ο Ολυμπιακός στον β’ προκριματικό
Τη Βικτόρια Πλζεν θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον β' προκριματικό γύρο των ομίλων του Champions League. Πρώτο ματς στην Τσεχία, ρεβάνς στο Φάληρο.

Από την Τσεχία θα αρχίσει το φετινό ταξίδι του Ολυμπιακού στο Champions League. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, οι “ερυθρόλευκοι” θα αντιμετωπίσουν τη Βικτόρια Πλζεν στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου για την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στην Τσεχία (23/24-6), ενώ η ρεβάνς θα γίνει στο “Γ. Καραϊσκάκης” στις 30/31 Ιουλίου.

Όποια ομάδα προκριθεί στην επόμενη φάση εξασφαλίζει και την συνέχειά της –σε περίπτωση αποκλεισμού από τα πλέι-οφ- στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση, το Europa League. Η Αϊντχόφεν, που απέφυγε ο Ολυμπιακός θα παίξει με την Βασιλεία.

Ποια είναι η Βικτόρια Πλζεν

Η Βικτόρια Πλζεν είναι επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα που εδρεύει στο Πλζεν της Τσεχίας. Ιδρύθηκε το 1911 και αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Τσεχίας (Gambrinus liga), την κορυφαία της χώρας.

Τη σεζόν που μας πέρασε, η Πλζεν τερμάτισε δεύτερη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος Τσεχίας, τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια Σλάβια Πράγας (68 έναντι 72). Μαζί με τα πλέι οφ, η επικείμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού, συγκέντρωσε 78 βαθμούς, πέντε πίσω από την τρέχουσα πρωταθλήτρια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments