Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: “Έκλεισε τον Σεραφέν”, λένε στην Τουρκία

Παναθηναϊκός: “Έκλεισε τον Σεραφέν”, λένε στην Τουρκία
Ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα, βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της απόκτησης του Κέβιν Σεραφέν.

Μπορεί ακόμα να μην έχει ξεκαθαρίσει το αν ο Ρικ Πιτίνο θα παραμείνει στον πάγκο του Παναθηναϊκού, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι «πράσινοι» δεν έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση των παικτών που θα στελεχώσουν το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Ο Αμερικανός προπονητής θα δώσει την τελική του απάντηση μέχρι την Παρασκευή (21/6) και άπαντες στην ομάδα αναμένουν με συγκρατημένη αισιοδοξία τι θα τους πει.

Παράλληλα, όμως, το πλάνο της επόμενης ημέρας όσον αφορά το ρόστερ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ήδη πληθώρα ονομάτων και για αρκετές θέσεις έχουν περάσει από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, πέραν του Τζέικομπ Ουάιλι τον οποίο ανακοίνωσε ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δεν έχει υπάρξει κάποια άλλη επίσημη κίνηση. Παρόλα αυτά, τουρκικά δημοσιεύματα φέρνουν τους «πράσινους» μια… ανάσα από την απόκτηση του Κέβιν Σεραφέν.

Όπως μετέδωσε τουρκική μπασκετική εκπομπή, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Γάλλου σέντερ της Μπαρτσελόνα, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το φετινό καλοκαίρι. Τη φετινή σεζόν ο Σεραφέν μέτρησε 8.3 πόντους και 3.6 ριμπάουντ σε περίπου 14 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο στην Euroleague με τους «μπλαουγκράνα».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την εκπομπή:

https://twitter.com/EuroIeagueTR/status/1141072471141081089

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments