Video

Νίκος Μουτσινάς: Ο Αρναούτογλου βρέθηκε στον δρόμο μου και γνώρισα τον ψυχολόγο (vid)

Νίκος Μουτσινάς: Ο Αρναούτογλου βρέθηκε στον δρόμο μου και γνώρισα τον ψυχολόγο (vid)
Ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε στην εκπομπή "After Dark" και μίλησε για την εκπομπή του "Για την παρέα", για την προσωπική του ζωή αλλά και για τη συνεργασία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής αποκάλυψε μάλιστα και έναν τσακωμό που είχε με τη Μαίρη Συνατσάκη.

Ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε στην εκπομπή “After Dark” και μίλησε στον Θέμη Γεωργαντά για όλους και όλα. Το τέλος της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1, η εκπομπή του “Για την παρέα” καθώς και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρέθηκαν στο επίκεντρο της κουβέντας τους.

«Ήμουν στον ΑΝΤ1 έτσι κι αλλιώς, έκανα και το σίριαλ τα Παλικάρια -πολύ ωραίο κι αυτό, πέρασα μαγικά- και το καλοκαίρι μου είπαν οι άνθρωποι, καλός, χρυσός, πολύ σε αγαπάμε -καμία σχέση- αλλά δεν υπάρχει κάτι για σένα. Οπότε μόνος, τίποτα…», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς. Η συνεργασία του με τον Γρηγόρη στο Mega, τον έστειλε στον ψυχολόγο; Ο ίδιος λέει: «Ευτυχώς που βρέθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογου στον δρόμο μου να μου δείξει αυτή την ειδικότητα, γιατί μου έλειπε μέχρι τότε. Ευτυχώς! Ευτυχώς»!

Βίντεο: zappit.gr

Πώς βρέθηκε από τον ΑΝΤ1 στο Open;

Ο παρουσιαστής του «Για την παρέα» που «σκίζει» σε νούμερα τηλεθέασης καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, μίλησε για το πώς βρέθηκε από τον ΑΝΤ1 το σίριαλ «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» και το αποτυχημένο κυριακάτικο σόου με τη Ζέτα Μακρυπούλια, στη μεσημεριανή ζώνη του OPEN. «Όταν άρχισε να γράφεται ότι θα κάνω εκπομπή στο Open δεν είχα καν μιλήσει με το κανάλι… ήμουν ακόμα στον ΑΝΤ1» είπε ο Νίκος, απαντώντας με το γνωστό του χιούμορ και στις ερωτήσεις του Θέμη για τους λόγους που το «Sunday Live» δεν πήγε καλά, αλλά κι όλα τα ευτράπελα που συνέβησαν στον «αέρα».

Μουτσινάς – Συνατσάκη: Ο άγνωστος τσακωμός τους

Στην εκπομπή βρέθηκε και η Μαίρη Συνατσάκη. Ο Θέμης Γεωργαντάς τους ρώτησε αν έχουν τσακωθεί ποτέ και η Μαίρη απάντησε χαρακτηριστικά: «Δεν έχουμε τσακωθεί… Ψέμα μία φορά είχε δημιουργηθεί μία ελάχιστη ένταση! Δεν ήταν κάτι τρομερό, είναι ωραίο να τσακώνεσαι με τον Νίκο. Εγώ έστειλα ένα μήνυμα για να εκφράσω το συναίσθημά μου στον Νίκο, ήμουν πάνω από το κινητό και αναρωτιόμουν τι θα λάβω σαν απάντηση… Και σκεφτόμουν πως θα πάει όλο αυτό γιατί δεν είχαμε ξανά τσακωθεί ποτέ… Και ο Νίκος αντί να είναι μαλ@κ@ς μου είπε ότι είχα δίκιο σε αυτό το κομμάτι…».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments