Αθλητισμός

Ξάνθη: Φήμες για Γκαργκαλατζίδη

Ξάνθη: Φήμες για Γκαργκαλατζίδη
Η Ξάνθη φέρεται να έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αλέξανδρου Γκαργκαλατζίδη με μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.

Η Ξάνθη κατάφερε να κάνει άλλη μια καλή χρονιά στη φετινή Super League για τα δεδομένα της. Από νωρίς καθάρισε την υπόθεση παραμονής, όμως δεν μπόρεσε να κάνει το βήμα παραπάνω και να διεκδικήσει μια από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Οι άνθρωποι της ομάδας στοχεύουν ψηλότερα για τη νέα σεζόν. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να γίνουν ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας.

Παράλληλα, όμως, οι Ακρίτες θέλουν να αποκτήσουν και παίκτες νέους, που θα μπορούν να βοηθήσουν και μελλοντικά την ομάδα. Μια από τις περιπτώσεις τις οποίες παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι του Αλέξανδρου Γκαργκαλατζίδη. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής ανήκει στον ΠΑΟΚ και σύμφωνα με την «Metrosport», η Ξάνθη θα ήθελε να τον αποκτήσει με την μορφή δανεισμού για την ερχόμενη σεζόν. Ο ίδιος προέρχεται από μια αρκετά κακή περσινή σεζόν με την ομάδα νέων του «Δικεφάλου του Βορρά» (7 γκολ σε 16 συμμετοχές) και θέλει να πάρει χρόνο συμμετοχής για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

«Κυκλοφορεί πολύ έντονα τις τελευταίες ημέρες και αναμένεται η επίσημη επιβεβαίωση (ή όχι) της σχετικής πληροφορίας. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, η Ξάνθη καλοβλέπει την προοπτική της απόκτησης με την μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, του Αλέξανδρου Γκαργκαλατζίδη.

Ο νεαρός που γεννήθηκε το 2000, έδειξε αρκετά καλά στοιχεία την περσινή σεζόν (πέτυχε 7 γκολ σε 16 παιχνίδια) και πρέπει να πάρει χρόνο συμμετοχής για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του», αναφέρει το ρεπορτάζ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments