Αθλητισμός

Ολυμπιακός: “Ενδιαφέρον για τον Έρικ”

Ολυμπιακός: “Ενδιαφέρον για τον Έρικ”
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός έχει στη λίστα του τον Μάικλ Έρικ.

Ο Ολυμπιακός προχωρά τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και το «Φως» αναφέρει πως στη λίστα του Ντέιβιντ Μπλατ υπάρχει και το όνομα του Μάικλ Έρικ. Ο Νιγηριανός σέντερ, που στο παρελθόν πέρασε και από την ΑΕΚ, πραγματοποίησε μία πολύ καλή σεζόν με την Νταρουσάφακα (11,1 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έχοντας στις… βαλίτσες του εμπειρία από το κορυφαίο επίπεδο αλλά και ποιότητα.

Ο Μπλατ έχει συνεργαστεί μαζί του και τον εξετάζει σοβαρά, ωστόσο πολλά θα κριθούν από την τελική έκβαση της υπόθεσης του Τζέρεμι Έβανς, καθώς και από το μέλλον του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Έρικ απασχολεί τον Ολυμπιακό καθώς και άλλες ομάδες της Euroleague.

Από ‘κει και πέρα, ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Τζέρεμι Έβανς. Οι δύο πλευρές, σύμφωνα με το «Φώς των Σπορ», τα βρήκαν στις μεταξύ τους διαπραγματεύσεις για συμβόλαιο δύο ετών.

Στο διάστημα αυτό, ο Αμερικανός «άσος» θα λάβει γύρω στο 1.2 εκατομμύριο ευρώ, ήτοι 600 χιλιάδες τη σεζόν, συμπληρώνοντας τον Γιώργο Πρίντεζη στη θέση «4», ύστερα από μια εξαιρετική του χρονιά στην Ευρωλίγκα με την Νταρουσάφακα, όπου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.

Σε αυτή την υπόθεση, πάντως, δεν μπορεί να υπάρξει ακόμη κατάληξη, παρά την προφορική συμφωνία, λόγω ΝΒΑ. Ο Έβανς θέλει να περιμένει πρώτα την free agency, μήπως βρει κάποιο εγγυημένο συμβόλαιο στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, αλλά κάτι τέτοιο σε συμπληρώνει ιδιαίτερα πολλές πιθανότητες.

Κάπως έτσι, φαίνεται πως «προβάρει» τα «ερυθρόλευκα», απλώς θα χρειαστεί λίγη ακόμη υπομονή, μέχρι να ολοκληρωθούν τα τυπικά του ζητήματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments