Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Η Χετάφε έρχεται για Σολδάνο

Ολυμπιακός: Η Χετάφε έρχεται για Σολδάνο
Ο Ολυμπιακός θα εξετάσει το ενδεχόμενο πώλησης του Φράνκο Σολδάνο στη Χετάφε.

Τον Ιανουάριο ο Ολυμπιακός έψαχνε έναν παίκτη για την κορυφή της επίθεσης. Μετά από ένα σίριαλ που κράτησε μερικές εβδομάδες, οι Πειραιώτες έφεραν στη χώρα μας τον Φράνκο Σολδάνο. Ο Αργεντινός επιθετικός χρειάστηκε ένα διάστημα για να προσαρμοστεί και περίμενε τις ευκαιρίες του. Τελικά, ο Πέδρο Μαρτίνς τον χρησιμοποίησε περισσότερο σε κάποια παιχνίδια Κυπέλλου και όπως φάνηκε δεν εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα.

Λίγους μήνες αργότερα ο Ολυμπιακός βρίσκεται και πάλι σε αναζήτηση σέντερ φορ. Αυτό σημαίνει ότι ο Σολδάνο δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του. Τουλάχιστον όχι για βασικός επιθετικός της ομάδας. Ωστόσο ο έμπειρος στράικερ εξακολουθεί να έχει πέραση παρά το γεγονός ότι η πρώτη του εμπειρία στην Ευρώπη δεν είναι ενθαρρυντική. Μάλιστα, υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες που παίζουν στα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου.

Χετάφε καλεί Σολδάνο

Σύμφωνα με  το «Φως των Σπορ», η Χετάφε φέρεται να είναι αποφασισμένη να αποκτήσει τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος μόλις τον περασμένο Ιανουάριο πήρε μεταγραφή στους Πειραιώτες. Ο 25χρονος επιθετικός είχε απασχολήσει και παλιότερα τους Ισπανούς, οπότε αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον η επιθυμία τους να τον κάνουν δικό τους.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για δανεισμό ή αγορά του παίκτη, αλλά από τα δημοσιεύματα στη χώρα της Ιβηρικής και το Σάντα Φε φαίνεται πως είναι πολύ σοβαρό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments