Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τα γκολ από το φιλικό με την Βιτορούλ (vid)

Ολυμπιακός: Τα γκολ από το φιλικό με την Βιτορούλ (vid)
Ο Ολυμπιακός έδωσε την Πέμπτη 19 Ιουνίου το πρώτο του φιλικό επικρατώντας με 3-2 της Βιτορούλ, με τον Ντάνιελ Ποντένσε να εντυπωσιάζει φορώντας το νούμερο 10.

Ο Ολυμπιακός έδωσε χθες (19/6) το πρώτο του φιλικό, προπονητικού χαρακτήρα, κόντρα στην Ρουμάνικη Βιτορούλ, στο «Ελ Πάσο» της Καλλιθέας, επικρατώντας της αντιπάλου του με σκορ 3-2. Τα γκολ για τους «ερυθρόλευκους» σημείωσαν οι  Μάνος (28′), Ποντένσε (30′) και Γκιγιέρμε (59′), με τα τέρματα των φιλοξενούμενων να πετυχαίνουν οι Γκανέα και Ιάνκου στο 31′ και στο 61′ αντίστοιχα.

Από την αναμέτρηση, πέρα από τα γκολ, ξεχώρισε και ο Ντάνιελ Ποντένσε, με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό να αφήνει το «56» που φορούσε την προηγούμενη σεζόν και να κάνει έναν νέο ξεκίνημα τη φετινή παίρνοντας το νούμερο «10» το οποίο και άφησε ο Γιάννης Φετφατζίδης που αποχώρησε.

Δείτε το βίντεο με τα γκολ του αγώνα:

Ολυμπιακός: Η Χετάφε έρχεται για Σολδάνο

Σύμφωνα με το «Φως των Σπορ», η Χετάφε φέρεται να είναι αποφασισμένη να αποκτήσει τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος μόλις τον περασμένο Ιανουάριο πήρε μεταγραφή στους Πειραιώτες. Ο 25χρονος επιθετικός είχε απασχολήσει και παλιότερα τους Ισπανούς, οπότε αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον η επιθυμία τους να τον κάνουν δικό τους.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για δανεισμό ή αγορά του παίκτη, αλλά από τα δημοσιεύματα στη χώρα της Ιβηρικής και το Σάντα Φε φαίνεται πως είναι πολύ σοβαρό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments