Αθλητισμός

Οριστικό: Ο Κώστας Σλούκας αποφάσισε και υπογράφει για τρία χρόνια

Οριστικό: Ο Κώστας Σλούκας αποφάσισε και υπογράφει για τρία χρόνια
Ο Κώστας Σλούκας πήρε την οριστική του απόφαση για το που θα αγωνίζεται για την επόμενη τριετία.

Ο πιο περιζήτητος γκαρντ στην Ευρώπη, ο Κώστας Σλούκας, το πήρε απόφαση. Και αυτή η απόφαση είναι αρνητική για τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας γκαρντ απέρριψε την πρόταση του Ολυμπιακού και θα παραμείνει στη Φενέρμπαχτσέ για την επόμενη τριετία.

Ο Σλούκας δεν πήρε τις εγγυήσεις που ήθελε από τον Ολυμπιακό και πριν από λίγες μέρες απάντησε αρνητικά σε μια πρόταση η οποία ομολογουμένως ήταν αρκετά μεγάλη. Παράλληλα, φαίνεται πως δε συγκινήθηκε από τις προτάσεις και άλλων συλλόγων, καθώς η… μισή Ευρώπη τον ήθελε στο ρόστερ της.

Η ΤΣΣΚΑ του έδινε “λευκή επιταγή”, η Μπαρτσελόνα τον πλησίασε, η Μακάμπι το ίδιο. Όμως η Φενέρ είχε πάντα τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Και η παρουσία του Ομπράντοβιτς εκεί παίζει και πάλι πολύ μεγάλο ρόλο στην απόφαση του παίκτη.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η συγκεκριμένη εξέλιξη θα γίνει επίσημη μετά το τέλος των τελικών της Τουρκίας. Σε ότι αφορά τον Ολυμπιακό, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να κινηθούν σε διαφορετικό πλάνο και να «ψαχτούν» για άλλες υποθέσεις παικτών που βρίσκονται στη λίστα του Ντέιβιντ Μπλατ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments