Lifestyle

Survivor: Η Κατερίνα Δαλάκα μίλησε με πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης

Survivor: Η Κατερίνα Δαλάκα μίλησε με πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης
Με έναν πρώην παίκτη του Survivor μίλησε η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία στο χθεσινό επεισόδιο επιλέχθηκε από τη Δήμητρα Βαμβακούση να τη συνοδέψει στο έπαθλο επικοινωνίας.

Η Δήμητρα Βαμβακούση ήταν η μεγάλη νικήτρια για το έπαθλο επικοινωνίας στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor και μπορούσε να επιλέξει ακόμα ένα άτομο που θα επικοινωνούσε με τους δικούς της. Η Δήμητρα Βαμβακούση επέλεξε έναν φίλο της, αλλά και τον Σπύρο Γουρδούπη, ο οποίος αποχώρησε από το παιχνίδι την προηγούμενη εβδομάδα.

Στη συνέχεια, επέλεξε την Κατερίνα Δαλάκα, με την οποία έχουν έρθει αρκετά κοντά στο ριάλιτι επιβίωσης. Εξάλλου η Δαλάκα ήθελε πολύ να έρθει σε επικοινωνία με αγαπημένα της πρόσωπα, καθώς της λείπουν αρκετά όπως συχνά αναφέρει στους συμπαίκτες της.

Έτσι επέλεξε να μιλήσει με τον Λάμπρο Χούτο που συμμετείχε στο Survivor 1 και ο οποίος είναι καλός της φίλος και συνεργάτης. Ακόμη, μίλησε και είδε τον αδερφό της, με τον οποίο έχει πολύ καλή σχέση, ενώ όταν της αποκάλυψε ότι η αδερφή της πήρε άριστη βαθμολογία δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της.

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments