Αθλητισμός

AEK: Επίσημη η επιστροφή Βράνιες (pics)

AEK: Επίσημη η επιστροφή Βράνιες (pics)
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την επιστροφή του Όγκνιεν Βράνιες. «Commando is back» και «Όγκι καλωσήρθες σπίτι σου» αναφέρει στην ανακοίνωση.

AEK: Ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του για την Άντερλεχτ (20/6/2018), ο Όγκνιεν Βράνιες ακολούθησε την αντίθετη διαδρομή και επέστρεψε στην Ένωση. H ΑΕΚ και την Άντερλεχτ είχαν συμφωνήσει σε όλα, ο Βόσνιος «τα έχει βρει» σε όλα με τους κιτρινόμαυρους και το μόνο που έμενε για την μεγάλη επιστροφή ήταν η επίσημη ανακοίνωση. Αποφασισμένος να δικαιώσει την εμπιστοσύνη του Δημήτρη Μελισσανίδη και να πανηγυρίσει πάλι τίτλους δήλωσε μετά την επιστροφή του ο Βόσνιος.

Η Άντερλεχτ άλλωστε είχε ανακοινώσει από το βράδυ της Πέμπτης την συμφωνία με την ΑΕΚ. Ο Βόσνιος πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώθηκε από την Ένωση. Ο δανεισμός του έως το τέλος της επόμενης σεζόν ολοκληρώθηκε, με τον Βράνιες να επιλέγει τον αριθμό «21» . Η Ένωση αναφέρει στην ανακοίνωσή, «Commando is back» και «Ογκι καλωσήρθες σπίτι σου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ για την επιστροφή Βράνιες:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Όγκνιεν Βράνιες, με τη μορφή δανεισμού από τη βελγική RSC Anderlecht. Ένα χρόνο έπειτα από την αποχώρησή του, ο Βόσνιος διεθνής στόπερ επιστρέφει στην οικογένεια της ΑΕΚ, με την οποία δέθηκε και έζησε μαζί της μεγάλες στιγμές.

Ο Όγκνιεν Βράνιες ήρθε για πρώτη φορά στην ομάδα μας τον Δεκέμβριο του 2016 και στον ενάμιση χρόνο που ακολούθησε φόρεσε τη φανέλα της συνολικά σε 57 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 5 τέρματα. Αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας που έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος τη σεζόν 2017-18, αλλά και της αήττητης ευρωπαϊκής πορείας της την ίδια αγωνιστική περίοδο.

Όγκνιεν, καλώς επέστρεψες στο σπίτι σου!

Ο Ογκνιεν Βράνιες επέστρεψε στην ΑΕΚ! Commando is back! Oggy, welcome home! #aekfc #aekfctransfers2019 #aekfc2019_20 #aekfamily #oggyisback

Gepostet von AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ am Freitag, 21. Juni 2019

Ο Όγκνιεν Βράνιες τόνισε μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του: «Αισθάνομαι ότι ποτέ δεν έφυγα από την ομάδα και εκπλήρωσα ένα όνειρο, να φορέσω και πάλι τη φανέλα της ΑΕΚ. Από τη στιγμή που όταν ήρθα την πρώτη φορά πήρα το πρωτάθλημα, και τώρα είναι αυτονόητο ότι ξαναέρχομαι για το πρωτάθλημα. Θα βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσουμε τους στόχους μας και να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Η σχέση μου με την ΑΕΚ θα είναι μια σχέση αγάπης μέχρι το τέλος της ζωής μου. Θα ήθελα για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω τον κύριο Μελισσανίδη. Έκανε πολύ αγώνα να με φέρει πίσω. Χθες είχαμε μια κουβέντα εγώ κι αυτός. Είπαμε κάποια πράγματα πολύ αντρικά και αυτό που του υποσχέθηκα, αυτό θα κάνω». Τέλος, σε ερώτηση αν είναι έτοιμος για την έναρξη της προετοιμασίας, απάντησε: «Όλη μου τη ζωή είμαι έτοιμος»!

Δείτε τις φωτογραφίες της ΠΑΕ ΑΕΚ από την παρουσίαση του Όγκνιεν Βράνιες:

«Ντύθηκε και πάλι στα κιτρινόμαυρα και ζήτησε να ξαναπάρει την κούπα του πρωταθλήματος του 2018 στα χέρια του»

Ντύθηκε και πάλι στα κιτρινόμαυρα και ζήτησε να ξαναπάρει την κούπα του πρωταθλήματος του 2018 στα χέρια του #aekfc #aekfctransfers2019 #aekfc2019_20 #aekfamily #oggyisback

Gepostet von AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ am Freitag, 21. Juni 2019

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments