Αθλητισμός

Ντιέγο Ρέγες: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ενδιαφέρονται για την απόκτηση του

Ντιέγο Ρέγες: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ενδιαφέρονται για την απόκτηση του
Ο Ντιέγο Ρέγες φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο του Ολυμπιακού όσο και του ΠΑΟΚ.

Την περίπτωση του Ντιέγκο Ρέγες φαίνεται πως εξετάζει τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα της μεξικάνικης ιστοσελίδας «futboltotal.com.mx». Το εν λόγω Μέσο αναφέρει πως η Φενέρμπαχτσε, στην οποία ανήκει ο παίκτης, θέλει να τον παραχωρήσει το φετινό καλοκαίρι και οι δύο ελληνικές ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του. Ο Ρέγες ανήκει στην Φενέρ, έπαιξε στον τουρκικό σύλλογο για μισό χρόνο και στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Λεγανές, με την οποία μέτρησε 20 συμμετοχές και 1 γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Τόσο οι «Ερυθρόλευκοι» όσο και ο «Δικέφαλος του Βορρά» αναζητούν μια ποιοτική λύση για τα μετόπισθεν τους και ο Ρέγες, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν τους αφήνει καθόλου ασυγκίνητους. Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός εκφράζει το ενδιαφέρον του για τον εν λόγο παίκτη. Το όνομα του είχε ακουστεί για τους Πειραιώτες και νωρίτερα το φετινό καλοκαίρι, ενώ είχαν κάνει και πρόταση για εκείνον το καλοκαίρι του 2018.

Όπως τονίζει το μεξικάνικο Μέσο και η Τίγκρες ενδιαφέρθηκε για την περίπτωση του, αλλά ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι προτιμά να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ευρώπη. O Ρέγες ξεκίνησε την καριέρα του από την Κλαμπ Αμέρικα και στη συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά σε Πόρτο, Σοσιεδάδ, Εσπανιόλ, Φενέρμπαχτσε και Λεγανές.

Ολυμπιακός: Έκλεισε και έρχεται ο Σεμέδο

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως νωρίτερα μέσα στην ημέρα ο Ολυμπιακός «έκλεισε» τον Ρούμπεν Σεμέδο. Ο ίδιος μάλιστα αναμένεται να βρίσκεται στην Αθήνα Δευτέρα ή Τρίτη για να ολοκληρωθεί το τυπικό της μεταγραφής. Οι δύο πλευρές βρίσκονται στο στάδιο των ανταλλαγών εγγράφων ενώ ο Πάνος Γαλαριώτης, ο Έλληνας εκπρόσωπος του Σεμέδο, βρίσκεται στην Ισπανία για τα τελικά των επαφών με την Βιγιαρεάλ και τον ποδοσφαιριστή.

Επαφές που εδώ και δύο μέρες φαινόταν πια πως οδηγούμαστε σε συμφωνία. Μια συμφωνία που ήθελε πολύ ο Πέδρο Μαρτίνς καθώς θεωρεί τον Πορτογάλο στόπερ ιδανικό για να «οχυρώσει» την αμυντική γραμμή της ομάδας. Ο Ολυμπιακός μάλιστα προσπαθεί να πάρει ως μεταγραφή τον Σεμέδο, το συμβόλαιο του οποίου με την Βιγιαρεάλ είναι μπερδεμένο.

Όπως και να έχει όμως ο Πορτογάλος στόπερ θα είναι στην Αθήνα την Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει ώστε μετά να φύγει κατευθείαν για Πολωνία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Στην Πολωνία άλλωστε θα βρίσκεται από την Δευτέρα ο Ολυμπιακός με τον Μαρτίνς να βλέπει τις επιθυμίες του να γίνονται πραγματικότητα και το «παζλ» του νέου Ολυμπιακού να δημιουργείται γρήγορα και με στέρεες βάσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments