Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Νέο συμβόλαιο και ο Μπουχαλάκης

Ολυμπιακός: Νέο συμβόλαιο και ο Μπουχαλάκης
Ο Ολυμπιακός αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιο και του Μπουχαλάκη, που βρίσκεται στα πλάνα του Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός προχωρά τόσο τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, όσο και το μέτωπο των ανανεώσεων και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μπαίνει στο… κάδρο αυτών και είναι έτοιμος να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίζονται ευχαριστημένοι από τον διεθνή μέσο και μετά από σχετική εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς θα του προταθεί νέο συμβόλαιο.

Ο Κρητικός χαφ είναι από τους πιο παλιούς στο ρόστερ της ομάδας, έχει και αυτός θετική διάθεση να υπογράψει και όλα δείχνουν ότι οι συζητήσεις θα έχουν σύντομα αίσιο τέλος. Άλλωστε ο Μπουχαλάκης είχε πέρσι μια καλή χρονιά, χρονιά καθιέρωσης επί της ουσίας και δείχνει να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Όσον αφορά το νέο συμβόλαιο του Κώστα Φορτούνη, όλα είναι έτοιμα πλέον για τις υπογραφές. Ο Τρικαλινός άσος φέρεται να ήρθε από τη Μύκονο, όπου έκανε τις καλοκαιρινές διακοπές του, συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και συμφώνησε μαζί του για την επέκταση του συμβολαίου του για άλλα τρία χρόνια.

Ο Φορτούνης θα υπογράψει νέο τετραετές συμβόλαιο (θα λήγει το καλοκαίρι του 2023), οι οποίες συνολικά θα του αποφέρουν 6 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για κλιμακωτές αποδοχές που θα ξεκινούν από το 1,3 εκατ. ευρώ και θα φτάσουν τα 1,7 εκατ. ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments