Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία για Σεμέδο

Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία για Σεμέδο
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τελική ευθεία για την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο από την Βιγιαρεάλ.

Ο Ολυμπιακός έκανε μεταγραφικό ντεμαράζ τις τελευταίες ημέρες με συνεχόμενες ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών. Οι παίκτες που απέκτησε η ομάδα αγωνίζονται κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Ωστόσο από την πρώτη στιγμή ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ξεκαθαρίσει πως επιθυμεί μια ποιοτική προσθήκη στο κέντρο της άμυνας. Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι ευχαριστημένος με τους παίκτες που έχει, αλλά πιστεύει ότι ένας πιο έμπειρος αμυντικός θα βοηθήσει και αυτούς που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ.

Τον τελευταίο καιρό τα ονόματα των Σκρτελ και Βερμάελεν “έπαιξαν” στο ρεπορτάζ, αλλά στη λίστα υπάρχει πάντα και αυτό του Ρούμπεν Σεμέδο. Ο έμπειρος τεχνικός γνωρίζει καλά τον ποδοσφαιριστή από τη θητεία του στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα. Ωστόσο θα πρέπει να βρεθεί η λύση με την Βιγιαρεάλ στην οποία και ανήκει ο ποδοσφαιριστής. Η Ισπανική ομάδα δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει και όλα συνηγορούν για Happy End.

Πλησιάζει ο Σεμέδο

Όπως αναφέρει μάλιστα ο “Κόκκινος Πρωταθλητής”, ο 25χρονος στόπερ είναι πια προ των πυλών του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει προσφορά 2,5 εκατ. ευρώ στη Βιγιαρεάλ για την αγορά του παίκτη, χρήματα που δεν καλύπτουν μεν τους Ίβηρες, από τη στιγμή όμως που δεν φαίνεται να υπάρχει καλύτερη προοπτική για τους ίδιους, θεωρείται αρκετά πιθανό να πουν το “ναι”.

Την ίδια στιγμή ο Σεμέδο εμφανίζεται να μίλησε τηλεφωνικά με τον Πέδρο Μαρτίνς και να τον διαβεβαίωσε ότι όλα εξελίσσονται καλά για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments