Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τι σκέφτεται για τον Χριστοδουλόπουλο

Ολυμπιακός: Τι σκέφτεται για τον Χριστοδουλόπουλο
Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν και ήδη οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζουν το έδαφος για την επιστροφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη αρχίσει τον προγραμματισμό του για την ερχόμενη σεζόν με μοναδικό στόχο την επιστροφή του στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και τη συμμετοχή του στους ομίλους του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη ξεκινήσει τη μεταγραφική τους ενίσχυση εδώ και καιρό, έχοντας αποκτήσει μέχρι στιγμής πέντε ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Ματιέ Βαλμπουενά, Ούγκο Κάιπερς, Χιλάλ Σουντανί, Φιορίν Ντουρμισάι και Μπρούνο, ενώ παράλληλα έχει έρθει σε συμφωνία και με τον Ρούμπεν Σεμέδο, που θα τον ενισχύσει στα μετόπισθεν.

Βέβαια, στις τάξεις των Πειραιωτών έχουν στις σκέψεις τους και τους παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα. Χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Ο Έλληνας εξτρέμ υπέστη ρήξη χιαστού τον Φεβρουάριο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ κι έχει μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων από τότε. Η αποκατάσταση του βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, σύμφωνα με το «gavros.gr», αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμος να ακολουθήσει το πλήρες πρόγραμμα προπόνησης, κάτι το οποίο ίσως γίνει στο προσεχές διάστημα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα: 

Έτσι, ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να επικοινωνήσει με το ιατρικό επιτελεί της ομάδας για να γνωρίζει αν ο Χριστοδουλόπουλος είναι θέση να ακολουθήσει την προετοιμασία της ομάδας. Το πιθανότερο, πάντως, σενάριο όπως αναφέρει το δημοσίευμα είναι να παραμείνει στην Ελλάδα και να ακολουθήσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του, ούτως ώστε να μην μείνει πίσω όσον αφορά την αποκατάσταση του. Κι αυτό διότι στην προετοιμασία το πρόγραμμα θα είναι ιδιαίτερα περιορισμένο για τον Έλληνα άσο, ο οποίος προέρχεται από έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό.

«Σε φάση αποκατάστασης από τον τραυματισμό του τον Φεβρουάριο είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο Έλληνας άσος, πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, ωστόσο δεν είναι έτοιμος να μπει με την ομάδα. Αυτό είναι λογικό, καθώς κάτι τέτοιο υπολογίζεται να γίνει στο επόμενο διάστημα.

Έτσι, αναμένεται επικοινωνία του Μαρτίνς με τον γιατρό Χρήστο Θέο και το υπόλοιπο τιμ των φυσιοθεραπευτών, ώστε να αποφασιστεί τι θα γίνει με την προετοιμασία. Για το αν θα ακολουθήσει δηλαδή την ομάδα στην Πολωνία ή όχι. Πιθανό είναι το σενάριο να μείνει στην Ελλάδα και να συνεχίσει το πρόγραμμά του, καθώς εδώ υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να μη χάσει έδαφος στην αποκατάστασή του. Βλέπετε στην Πολωνία και στη συνέχεια στην Αυστρία όπου θα μεταβεί η ομάδα, το πρόγραμμα θα είναι κάπως περιορισμένο για έναν ποδοσφαιριστή που προέρχεται από τόσο σοβαρό τραυματισμό. Αναμένεται έτσι η σύσκεψη και η απόφαση από τον Πέδρο Μαρτίνς που καλείται να δει τι θα κάνει με πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments