Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: «Όχι» από τον Ρικ Πιτίνο

Παναθηναϊκός: «Όχι» από τον Ρικ Πιτίνο
Δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Ρικ Πιτίνο.

Ο Ρικ Πιτίνο αρνήθηκε οριστικά την πρόταση του Παναθηναϊκού και δεν πρόκειται να συνεχίσει στον πάγκο των «πρασίνων» την επόμενη σεζόν. Πλέον οι «πράσινοι» είναι υποχρεωμένοι να αναζητήσουν στην αγορά τον νέο προπονητή της ομάδας.

Η αγωνία των ανθρώπων και των φίλων του Παναθηναϊκού είχε φτάσει στο απροχώρητο τις τελευταίες ημέρες. Όλοι περίμεναν την απόφαση του Ρικ Πιτίνο. Τελικά τα χαρμόσυνα νέα που περίμεναν στον Παναθηναϊκό από τις ΗΠΑ δεν ήρθαν ποτέ, καθώς  Αμερικανός τεχνικός αρνήθηκε την πρόταση του «τριφυλλιού» προκειμένου να συνεχίσει στον «πράσινο» πάγκο!

Με ανάρτησή του στο twitter ο Ρικ Πιτίνο γνωστοποίησε την απόφασή του να μην συνεχίσει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Ευχαρίστησε όλους του παράγοντες του «Τριφυλλιού», τον Δημήτρη Γιαννακόπουλό, τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και όλους τους Έλληνες για τη φιλοξενία τους. Αναλυτικά όσα έγραψε ο Ρικ Πιτίνο στο twitter:

«Η χρονιά που πέρασε ήταν απίστευτη. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού για την εξαιρετική τους προσπάθεια. Ευχαριστώ το staff για την αφοσίωση και την πίστη τους. Ευχαριστώ τον παθιασμένο ιδιοκτήτη και τον GM της ομάδας. Επίσης ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους στην Ελλάδα για την καλοσύνη σας και την φιλοξενία σας. Μια υπέροχη χώρα που θα είναι για πάντα μέσα στην καρδιά μου. Θα μου λείψετε πολύ αλλά επιστρέφω σπίτι και ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου».

O πιο έγκυρος μπασκετικός δημοσιογράφος στις ΗΠΑ, Άντριαν Βοϊναρόφσκι, τονίζει ότι ο Ρικ Πιτίνο δεν μείνει στον πάγκο του Παναθηναϊκού διότι θέλει να κυνηγήσει μια θέση στο ΝΒΑ.

Στους έξι μήνες που έμεινε στην Ελλάδα και στον πάγκο του Τριφυλλιού, ο Πιτίνο φρόντισε να χαρίσει το double στην ομάδα του και να της αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο, βελτιώνοντας στον μέγιστο βαθμό την εικόνα της ομάδας με αποτέλεσμα να φτάσει στα playoffs της EuroLeague, όπου διεκδίκησε την είσοδο στο Final 4. Πλέον στον Παναθηναϊκό σκέφτονται την «επόμενη ημέρα» η οποία ενδέχεται να φέρει και πάλι τον Αργύρη Πεδουλάκη στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments