Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με Μπουζούκη – Χατζηγιοβάνη

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με Μπουζούκη – Χατζηγιοβάνη
Ο Παναθηναϊκός ανανέωσε με τρεις, αλλά τα θέματα των Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη παρουσιάζουν δυσκολίες.

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε ήδη προφορικά με τους Μαυρομμάτη, Θεοχάρη και Εμμανουηλίδη για την επέκταση των συμβολαίων τους. Και πλέον ο Νίκος Νταμπίζας θα ασχοληθεί με τις περιπτώσεις των Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη που αναμένεται νέος κύκλος επαφών.

Στις διαπραγματεύσεις με τους δύο τελευταίους υπάρχει διαφορά, αλλά εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα βρεθεί η χρυσή τομή. Ο Γιάννης Μπουζούκης φέρεται να αξιώνει 150.000 ευρώ ετησίως και οι συζητήσεις συνεχίζονται με στόχο να βρεθεί η χρυσή τομή και να υπογράψει μέχρι το 2022.

O Παναθηναϊκός, πάντως, όπως έχουμε ενημερώσει, είναι διατεθειμένος να ανεβάσει την προσφορά του προς τον νεαρό προκειμένου να τον πείσει να παραμείνει στην ομάδα και να υπογράψει συμβόλαιο έως το 2022.

Όσο για τον Χατζηγιοβάννη, έχει πάντα τη φιλοδοξία να μετακομίσει στο εξωτερικό, ακόμη και αυτό το καλοκαίρι. Πρόθεση των «πράσινων» είναι να τον υπογράψουν για άλλα τρία χρόνια, καθώς με τον τρόπο αυτό θα μπορούν τόσο να ποντάρουν αγωνιστικά πάνω του, όσο και να είναι σε θέση ισχύος σε περίπτωση πρότασης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments