Video

Survivor spoiler διαρροή (21/6/19): Αυτοί θα είναι οι παίκτες του τελικού

Survivor spoiler διαρροή (21/6/19): Αυτοί θα είναι οι παίκτες του τελικού
Survivor spoiler διαρροή 21/6/19: Έγιναν γνωστοί οι οκτώ παίκτες, τέσσερις από Ελλάδα και ισάριθμοι από την Τουρκία, που θα βρίσκονται στον τελικό του Survivor.

Survivor spoiler διαρροή 21/6/19: Μας μένουν μόλις 10 ημέρες ακόμη μέχρι τον μεγάλο τελικό του φετινού Survivor. Χθες, Πέμπτη (20/6) είχαμε ένα ακόμη αγώνισμα ασυλίας, με την άσπρη ομάδα να επικρατεί της μαύρης με 10-8, όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει. Αυτό σημαίνει πως έκανε συνολικά το 2-0 στην εβδομάδα κι «ανάγκασε» την αντίπαλο της να… αποχωριστεί έναν παίκτης της, που αποχώρησε. Η επιλογή ήταν ανάμεσα στον Εμρέ και τη Σουντέ, με την τελευταία να μαζεύει περισσότερους ψήφους και να αποχωρεί, αφού το κοινό έχει ήδη ψηφίσει και έχει διαμορφώσει την τελική λίστα κατάταξης.

Σήμερα, Σάββατο, δεν είναι σίγουρο πως θα γίνει το αγώνισμα ασυλίας. Κι αυτό γιατί μέσα στις επόμενες ημέρες θα πρέπει να υπάρξει κι ένα αγώνισμα επάθλου. Μάλιστα, τα πρώτα spoiler κάνουν λόγο για ταξίδι στην Πούντα Κάνα, με επίσκεψη σε νυχτερινό κλαμπ ως το έπαθλο για τη νικήτρια ομάδα. Παράλληλα, μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν δύο ακόμη αγωνίσματα ασυλίας. Εκεί όπου θα αποχωρήσουν ένας Έλληνας κι ένας Τούρκος παίκτης για βγουν οι τελικές τετράδες.

Ήδη, μέσα από τις τελευταίες διαρροές έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα τόσο των παικτών που θα αποχωρήσουν, όσο και της τελικής τετράδας από κάθε χώρα. Συγκεκριμένα, εφόσον η μαύρη ομάδα ηττηθεί ο Έλληνας παίκτης που θα αποχωρήσει θα είναι ο Παναγιώτης, ενώ ο Τούρκος που θα φύγει είναι ο Εμρέ. Από την άλλη, αν η ηττημένη ομάδα είναι η άσπρη, τότε από μεριάς Ελλήνων παικτών θα φύγει η Αφροδίτη και από τους Τούρκους θα αποχωρήσει ο Οκάι.

Έτσι, σίγουροι για τον τελικό μέχρι στιγμής είναι οι Κατερίνα Δαλάκα, Δήμητρα Βαμβακούση και Νίκος Κοσμάς, ενώ παίζει η τελευταία θέση ανάμεσα σε Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και Αφροδίτη Σκαφιδά. Από την άλλη, στον τελικό για τους Τούρκους θα βρεθούν σίγουρα οι Μπορά, Γιουσούφ και Σεντά, με τους Οκάι και Εμρέ να «μάχονται» για την τελευταία θέση.

Survivor: Σε κακή κατάσταση η Δήμητρα, που έπεσε λιπόθυμη (vid)

Όσο περισσότερο πλησιάζει ο τελικός του Survivor τόσο μεγαλώνει και η κούραση από πλευράς παικτών στο ριάλιτι επιβίωσης. Κάτι τέτοιο έγινε φανερό και στο επεισόδιο της Πέμπτης (20/6), στο οποίο διεξάχθηκε ο δεύτερος αγώνας ασυλίας.

Θυμίζουμε πως η λευκή ομάδα είχε κερδίσει στο πρώτο αγώνισμα, κάνοντας το 1-0 κόντρα στη μαύρη ομάδα. Πάντως, εδώ και μέρες οι παίκτες της μαύρης ομάδας παραπονιούνται πως είναι πολύ κουρασμένοι και εξαντλημένοι καθώς μια ίωση τους έχει ταλαιπωρήσει. Το βράδυ της Πέμπτης είδαμε τη Δήμητρα Βαμβακούση να παρουσιάζει έντονη αδιαθεσία κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει, πέφτοντας σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στον πάγκο της ομάδας της με την Κατερίνα Δαλάκα να σπεύδει να τη βοηθήσει, ρίχνοντάς της νερό στο πρόσωπο για να συνέλθει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments