Αθλητισμός

Άλεφ: Ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό για τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ

Άλεφ: Ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό για τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ
Ο Άλεφ, ο οποίος την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ, βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού,

Τον Άλεφ Ντος Σάντος “καλοβλέπει” ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα του sport-fm.gr. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην ΑΕΚ, ωστόσο η “Ένωση” δεν θέλησε να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του, με τον ποδοσφαιριστή να επιστρέφει πίσω στην Πορτογαλία και τη Μπράγκα. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι “πράσινοι” θεωρούν τον Άλεφ ως μια καλή περίπτωση για τη μεσαία γραμμή, ενόψει της νέας σεζόν.

Ο 24χρονος αμυντικός χαφ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020 με τη Μπράγκα και στον Παναθηναϊκό, που όπως φαίνεται δεν θα προχωρήσει σε καμία αγορά ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν είναι ελεύθερος, σκέφτονται να καταθέσουν πρόταση για τον δανεισμό του από τους Πορτογάλους. Σε περίπτωση που οι “πράσινοι” κινηθούν για τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, τότε θα πρέπει να… γνωρίζουν ότι δεν παίζουν “μπάλα” μόνοι τους.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη φημολογία για προσέγγιση του Άλεφ από τον ΑΠΟΕΛ. Μάλιστα, στην Κύπρο θεωρούν ότι ο 24χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο με τον εν λόγω σύλλογο. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με το θέμα, όπου θα φανεί εάν το θέμα Άλεφ θα παραμείνει… φιλολογικό για το “τριφύλλι”, ή θα υπάρξει όντως κάποια κίνηση από πλευράς τους.

Παναθηναϊκός: Κλείνει το “μέτωπο” Μπουζούκη

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Sportday, Παναθηναϊκός και Μπουζούκης βρίσκονται πλέον πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία. Ο 20χρονος άσος είναι έτοιμος να πει το «ναι» στην πρόταση επέκτασης που του έχει γίνει, έπειτα από διαπραγματεύσεις. Ουσιαστικά, απομένει ακόμη ένα ραντεβού μεταξύ του συλλόγου και του ποδοσφαιριστή, ώστε να «κλειδώσει» η παραμονή του στην ομάδα μέχρι το 2022.

Ο δε Μπουζούκης γνωρίζει εξ αρχής ότι υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό, ωστόσο δεν επιθυμεί να κάνει από τώρα το βήμα παραπάνω. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θέλει να κάνει προσπάθειες ώστε να βελτιωθεί αγωνιζόμενος με τη νυν ομάδα του, η οποία τον βοήθησε να ανδρωθεί ποδοσφαιρικά. Έπειτα, μετά το πέρας του νέου συμβολαίου που αναμένεται να υπογράψει, θα εξετάσει τις επιλογές του, ανάλογα με την εξέλιξή του και θα κρίνει εάν θα πρέπει να τσεκάρει σοβαρά το βήμα προς το εξωτερικό…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments