Αθλητισμός

Ίσμαελ Σίλβα: Μικρή καθυστέρηση στη μεταγραφή του

Ίσμαελ Σίλβα: Μικρή καθυστέρηση στη μεταγραφή του
Ο Ίσμαελ Σίλβα είναι κλεισμένος από τον ΠΑΟΚ, αλλά θέλει λίγο χρόνο ακόμα να διευθετήσει λεπτομέρειες.

Λίγες μέρες θα χρειαστούν ακόμα προκειμένου ο Ίσμαελ Σίλβα και επίσημα ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το deal μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Αχμάτ Γκρόζνι έχει κλείσει στα τρία εκατομμύρια ευρώ. Ένα deal που θα έχει και μπόνους, ανάλογα με τις συμμετοχές του ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, για να προχωρήσει οριστικά το deal θα πρέπει να διευθετηθούν οι τελικές λεπτομέρειες και με τον ίδιο τον παίκτη. Από την πλευρά του Ισμαελ Σίλβα προέκυπτε ότι, ίσως, χρειαστεί λίγος ακόμη χρόνος για να επιτευχθεί συμφωνία και o 24χρονος μέσος να ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ, ώστε να μπει τέλος και σε αυτή την υπόθεση. Αυτό που δεν μπορεί κανείς να πει με σιγουριά είναι το πότε οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια, με δεδομένο ότι οι επιτελείς του Δικεφάλου τα έχουν βρει σε όλα με την Αχμάτ.

Μαζί με τον Βραζιλιάνο αναμένεται στη συμπρωτεύουσα κι άλλος ένας μέσος για τις υπογραφές στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Λέγεται, μάλιστα, ότι είναι πάρα πολύ κοντά ο ΠΑΟΚ στην απόκτηση χαφ που πέρσι αγωνιζόταν στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Τι δήλωσε ο Μιχάι για ΠΑΟΚ

Οσον αφορά το θέμα του Μιχάι, ο παίκτης φέρεται κλεισμένος από τον ΠΑΟΚ, αλλά δε θέλησε να αποκαλύψει πολλά σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Live Sport. «Δεν γνωρίζω κάτι. Ασχολείται ο μάνατζέρ μου με αυτά, κι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο εξωτερικό, οπότε έχουμε καιρό να επικοινωνήσουμε. Αυτός θα με ενημερώσει για τις εξελίξεις που σχετίζονται με τη μεταγραφή μου», είπε για να προσθέσει.

«Περιμένω να επιστρέψει ο μάνατζέρ μου. Είναι στην Αγγλία, όπως σας είπα, αυτή τη στιγμή, όπου χειρίζεται μία μεταγραφή ενός άλλου παίκτη και κανονίζει εκεί τα διαδικαστικά. Δεν γνωρίζω πότε ακριβώς θα επιστρέψει. Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα επιστρέψει πιστεύω, αλλά δεν γνωρίζω κάτι άλλο».

Όσο για το αν θα τον ενδιέφερε μια μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, ο Μιχάι δε θα μπορούσε να απαντήσει κάτι… αρνητικό. «Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα, είναι πρωταθλητής και κυπελλούχος, εννοείται ότι θα με ενδιέφερε, αλλά δεν γνωρίζω κάτι περισσότερο αυτή τη στιγμή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments