Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Θέλει να τελειώνει άμεσα με τον φορ

Ολυμπιακός: Θέλει να τελειώνει άμεσα με τον φορ
Ο Ολυμπιακός θέλει να έχει αποκτήσει τον βασικό του σέντερ φορ πριν η ομάδα φύγει για την προετοιμασία.

Ο Ολυμπιακός έκανε τις τελευταίες μέρες ένα μεταγραφικό ντεμαράζ. Μπορεί οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές που ανακοίνωσε να αγωνίζονται στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, οι “ερυθρόλευκοι” εξακολουθούν να ψάχνουν σέντερ φορ. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός επιθετικού με μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα. Κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν ο Ολυμπιακός έφτιαχνε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν είναι τον κατάλληλο άνθρωπο για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα οι Πειραιώτες ασχολήθηκαν με την περίπτωση του Μάρκους Μπέργκ. Ο Σουηδός σέντερ φορ ήταν μια εξαιρετική περίπτωση,αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ήταν διατεθειμένος για οικονομική υπέρβαση.

Σέντερ φορ πριν την προετοιμασία

Θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς ότι η απόκτηση του Σουντανί μπορεί να δώσει λύσεις σε αυτή τη θέση. Είναι αλήθεια ότι ο έμπειρος εξτρέμ μπορεί να παίξει στην κορυφή σε κάποια παιχνίδια. Ωστόσο ο προπονητής τον υπολογίζει κατά βάση για τα άκρα.

Πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών έχουν προταθεί στην ομάδα του Πειραιά, αλλά οι άνθρωποι του συλλόγου δεν θέλουν να κάνουν κάποια βιαστική κίνηση. Η επιθυμία τους είναι να βρουν έναν παίκτη που καλύπτει τα “θέλω” του προπονητή. Το ιδανικότερο σενάριο είναι η μεταγραφή επιθετικού να ολοκληρωθεί πριν η ομάδα φύγει για την προετοιμασία. Αυτό θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα όταν και οι Πειραιώτες θα αναχωρήσουν για την Πολωνία.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει ένα σενάριο που θέλει την επιστροφή του Χασάν στον Ολυμπιακός. Ο Αιγύπτιος φρο έκλεισε τη σεζόν μετρώντας 15 γκολ σε 32 εμφανίσεις, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Πέδρο Μαρτίνς. Το μεγάλο πρόβλημα σε αυτή την ιστορία είναι τα χρήματα που αξιώνει η Μπράγκα για τον παίκτη.

Η ομάδα στην οποία ανήκει ο Χασάν αξιώνει ένα ποσό της τάξεως των 4 εκατομμυρίων ευρώ. Όροι που φαίνονται υπερβολικοί για έναν ποδοσφαιριστή που έχει μεν ικανότητες, αλλά δεν ξεφεύγει του καθεστώτος της υπερκοστολόγησης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments