Αθλητισμός

Χασάν: Σκέψεις στον Ολυμπιακό για επιστροφή υπό προϋποθέσεις

Χασάν: Σκέψεις στον Ολυμπιακό για επιστροφή υπό προϋποθέσεις
Ο Χασάν είναι ένας παίκτης που αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο στον Ολυμπιακό θα επεξεργαστούν το θέμα του μόνο υπό όρους.

Ο Χασάν αποτέλεσε την περασμένη σεζόν μία από τις πιο αξιόπιστες λύσεις για τον Ολυμπιακό όσον αφορά το επιθετικό σκέλος. Ο Αιγύπτιος επιθετικός ήρθε το καλοκαίρι του 2018 στον Πειραιά ως δανεικός από τη Μπράγκα και μετά από ένα διάστημα προσαρμογής έδειξε την επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα. Συγκεκριμένα, ο εν λόγω παίκτης έκλεισε τη σεζόν μετρώντας 15 γκολ  σε 32 εμφανίσεις, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Γκιγιέρμο Μαρτίνς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς επιθυμεί τον Χασάν και στο ρόστερ της νέας σεζόν, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας “LiveSport”. Ο Πορτογάλος τεχνικός των “ερυθρολεύκων” θα ήθελε να έχει στις τάξεις του έναν παίκτη που γνωρίζει πλέον τα δεδομένα και μπορεί να ανταποκριθεί όποτε χρειαστεί, ιδίως στις αναμετρήσεις για τις εγχώριες διοργανώσεις. Με βάση όσα αναφέρονται στον αθλητικό Τύπο, ο Ολυμπιακός θα εξετάσει την περίπτωσή του, ωστόσο θα προσπαθήσει να το κάνει υπό τους δικούς του όρους.

Η ομάδα στην οποία ανήκει ο Χασάν, η πορτογαλική Μπράγκα, αξιώνει ένα ποσό της τάξεως των 4 εκατομμυρίων ευρώ. Όροι που φαίνονται υπερβολικοί για έναν ποδοσφαιριστή που έχει μεν ικανότητες, αλλά δεν ξεφεύγει του καθεστώτος της υπερκοστολόγησης. Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να διατηρεί το βλέμμα του στην υπόθεση, αλλά δεν θα βιαστεί, επιλέγοντας να κρατήσει στάση αναμονής.

Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει κάποια κρούση εντός του επόμενου μήνα από τον Ολυμπιακό, που, μεταξύ άλλων, έχει να διαχειριστεί και υποθέσεις όπως του Χριστοδουλόπουλου. Οι “ερυθρόλευκοι” θα ξαναδούν τις προθέσεις της Μπράγκα και θα προσπαθήσουν να κατεβάσουν το ποσό που απαιτείται για την παραχώρησή του. Εάν μέχρι τότε, οι Πορτογάλοι έχουν “χαλαρώσει” σχετικά με τις απαιτήσεις τους, τότε είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα για την επιστροφή του.

“Μάχη” με ΠΑΟΚ για Ρέγες, αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «futboltotal.com.mx» από το Μεξικό, τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρονται για την περίπτωση του Ντιέγκο Ρέγες. Το εν λόγω Μέσο αναφέρει πως η Φενέρμπαχτσε, στην οποία ανήκει ο παίκτης, θέλει να τον παραχωρήσει το φετινό καλοκαίρι και οι δύο ελληνικές ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του.

Ο Ρέγες ανήκει στην Φενέρ, έπαιξε στον τουρκικό σύλλογο για μισό χρόνο και στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Λεγανές, με την οποία μέτρησε 20 συμμετοχές και 1 γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments