Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Πολύ κοντά σε συμφωνία με Μπουζούκη

Παναθηναϊκός: Πολύ κοντά σε συμφωνία με Μπουζούκη
Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να έχει "γεφυρώσει" το χάσμα που υπήρχε με τον Γιάννη Μπουζούκη και ως εκ τούτου, η οριστική συμφωνία των δύο πλευρών είναι πιο κοντά από ποτέ.

Ο Παναθηναϊκός είχε θέσει ως προτεραιότητα όσον αφορά τις ανανεώσεις συμβολαίων, την υπόθεση του Γιάννη Μπουζούκη. Οι “πράσινοι” βλέπουν στο πρόσωπο του νεαρού μεσοεπιθετικού μια περίπτωση που μπορεί να αποτελέσει “κολόνα” του ρόστερ για τα επόμενα χρόνια. Ως εκ τούτου, έκαναν προσπάθειες από το τέλος της προηγούμενης σεζόν ώστε να επεκτείνουν το συμβόλαιό του και να τον κρατήσουν για τα επόμενα χρόνια στην ομάδα.

Στην αρχή, τα πράγματα δεν πήγαν όπως ίσως τα περίμεναν στο “στρατόπεδο” του “τριφυλλιού”. Η συμφωνία δεν ήταν εύκολο να επιτευχθεί εξ αρχής, καθώς ο μεν Μπουζούκης ζητούσε ένα συγκεκριμένο ποσό για να ανανεώσει έως το 2022, ενώ ο δε Παναθηναϊκός προσέφερε λιγότερα χρήματα και κάλυπτε τη διαφορά με τη μορφή μπόνους. Ωστόσο, όσο περνούσαν οι ημέρες έγινε αντιληπτό ότι υπάρχει κοινή πρόθεση για συνέχιση της μεταξύ τους συνεργασίας, η οποία θα έλυνε, αργά ή γρήγορα τις όποιες οικονομικές διαφορές.

Πράγμα το οποίο συνέβη. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Sportday, Παναθηναϊκός και Μπουζούκης βρίσκονται πλέον πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία. Ο 20χρονος άσος είναι έτοιμος να πει το “ναι” στην πρόταση επέκτασης που του έχει γίνει, έπειτα από διαπραγματεύσεις. Ουσιαστικά, απομένει ακόμη ένα ραντεβού μεταξύ του συλλόγου και του ποδοσφαιριστή, ώστε να “κλειδώσει” η παραμονή του στην ομάδα μέχρι το 2022.

Ο δε Μπουζούκης γνωρίζει εξ αρχής ότι υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό, ωστόσο δεν επιθυμεί να κάνει από τώρα το βήμα παραπάνω. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θέλει να κάνει προσπάθειες ώστε να βελτιωθεί αγωνιζόμενος με τη νυν ομάδα του, η οποία τον βοήθησε να ανδρωθεί ποδοσφαιρικά. Έπειτα, μετά το πέρας του νέου συμβολαίου που αναμένεται να υπογράψει, θα εξετάσει τις επιλογές του, ανάλογα με την εξέλιξή του και θα κρίνει εάν θα πρέπει να τσεκάρει σοβαρά το βήμα προς το εξωτερικό…

Το παλεύει για Χατζηγιοβάνη ο Παναθηναϊκός

Πλην του Μπουζούκη, ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να “τρέξει” τις διαδικασίες και για την υπόθεση του Τάσου Χατζηγιοβάνη. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε αγωνιστικό “ξεπέταγμα” και θεωρήθηκε ως μια ηγετική μονάδα του πράσινου ρόστερ. Ο Χατζηγιοβάνης έχει πάντα τη φιλοδοξία να μετακομίσει στο εξωτερικό, ακόμη και αυτό το καλοκαίρι. Πρόθεση των «πράσινων» είναι να τον υπογράψουν για άλλα τρία χρόνια, καθώς με τον τρόπο αυτό θα μπορούν τόσο να ποντάρουν αγωνιστικά πάνω του, όσο και να είναι σε θέση ισχύος σε περίπτωση πρότασης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments