Ελλάδα

Αρκάς: Τα «σπάει» το σκίτσο του για τις «γλώσσες» του Τσίπρα (pic)

Αρκάς: Τα «σπάει» το σκίτσο του για τις «γλώσσες» του Τσίπρα (pic)
Ο Αρκάς επιστρέφει με νέο σκίτσο εναντίον του Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τις... γλώσσες.

Καυστικός για ακόμα μια φορά ο Αρκάς απέναντι στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Αυτή τη φορά με σχόλιο για τις γλώσσες, θυμίζοντας σε όλους το ρητό «η γλώσσα κόκαλα δεν έχει, μα κόκαλα τσακίζει».

«Ο πρωθυπουργός δεν τις παίρνει τις γλώσσες!… Τι δίνει όμως πολύ εύκολα», σχολιάζει ο Αρκάς με το καυστικό του χιούμορ. Και φυσικά υπονοεί πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν μιλάει καλά αγγλικά ή κάποια άλλη γλώσσα. Αντίθετα, χαρίζει γλώσσες, όπως αυτή της… Μακεδονίας.

Δείτε το σκίτσο του Αρκά για τις γλώσσες και τον Αλέξη Τσίπρα:

Αυτό ήταν το δεύτερο… φαρμακερό σκίτσο του Αρκά μέσα σε δύο μέρες εναντίον του Αλέξη Τσίπρα. Μόλις χθες, Παρασκευή, ο γνωστός σκιτσογράφος είχε σχολιάσει και πάλι την πολιτική επικαιρότητα και τον Αλέξη Τσίπρα.

Θυμίζουμε ότι πριν από περίπου ένα μήνα και συγκεκριμένα στις 29 Μαΐου, ο Αρκάς είχε απαντήσει και στους επικριτές του, οι οποίοι τον κατηγορούσαν τις επιθέσεις του στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Ο γνωστός σκιτσογράφος είναι γνωστό ότι έχει μια ιδιαίτερη σχέση… αγάπης με τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο έχει σχολιάσει ουκ ολίγες φορές, όπως και την κυβέρνηση του.

Με μια εκτενή ανακοίνωση του στο Facebook, ο Αρκάς απάντησε στα σχόλια που δέχθηκε, για τα όσα λέει για την κυβέρνηση. Ο διάσημος σκιτσογράφος είχε τονίσει ότι τα σχόλια του δεν έχουν κάποιο πολιτικό πρόσημο. Παράλληλα, είχε αναφέει ότι ο λόγος που επέκρινε την κυβέρνηση ήταν αισθητικής, ηθικής και εν τέλει πολιτισμικής φύσεως. Τέλος, ο Αρκάς είχε επισημάνει ότι εφόσον η επόμενη κυβέρνηση επιδείξει αντίστοιχο τυχοδιωκτισμό και κυνική εξαπάτηση των πάντων με μοναδικό σκοπό την παραμονή στην εξουσία θα είναι το ίδιο και περισσότερο αμείλικτος μαζί της.

«ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ: Ο Αρκάς δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα γίνει ποτέ πολιτικός γελοιογράφος. Η δουλειά του βρίσκεται στις κόμικς σειρές του και στα βιβλία του. Στα social media σχολιάζει την επικαιρότητα, όπως κάνουν εκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη, απλώς ο σχολιασμός του γίνεται με σκίτσα γιατί έτσι έχει μάθει να εκφράζεται. Τα σκίτσα αυτά δεν έχουν πολιτικό πρόσημο, γιατί η αντίθεσή του με την απερχόμενη κυβέρνηση ήταν αισθητικής, ηθικής και εν τέλει πολιτισμικής φύσεως. Δεν υπήρχαν περιθώρια πολιτικής κριτικής.

Είμαστε βέβαιοι πως αν η επόμενη κυβέρνηση επιδείξει αντίστοιχο τυχοδιωκτισμό και κυνική εξαπάτηση των πάντων με μοναδικό σκοπό την παραμονή στην εξουσία, ο Αρκάς θα είναι το ίδιο και περισσότερο αμείλικτος μαζί της. Άλλωστε τα μέχρι τώρα σκίτσα-σχόλια του που έχουν αναρτηθεί στο Facebook δεν είναι προσωποποιημένα. Θα κριτικάρουν πάντα την χυδαιότητα και τον αμοραλισμό οποιασδήποτε κυβέρνησης και οποιασδήποτε εξουσίας».

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ: Ο Αρκάς δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα γίνει ποτέ πολιτικός γελοιογράφος. Η δουλειά του βρίσκεται…

Gepostet von ARKAS -The Original Page am Mittwoch, 29. Mai 2019

Διαβάστε Eπίσης