Διεθνή

Ντόναλντ Τραμπ: Γνωστή δημοσιογράφος καταγγέλλει βιασμό σε κατάστημα

Ντόναλντ Τραμπ: Γνωστή δημοσιογράφος καταγγέλλει βιασμό σε κατάστημα
Δημοσιογράφος από τις ΗΠΑ καταγγέλλει τον βιασμό της από τον Ντόναλντ Τραμπ σε πολυτελές κατάστημα. Τι αναφέρει σε συνέντευξή της για το προ 25ετίας σκηνικό.

Ο Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται ξανά στην επικαιρότητα. Αυτή τη φορά όχι για τα γεωπολιτικά ζητήματα, όπως η παρέμβασή του για την αποτροπή σύρραξης στο Ιράν, αλλά για την προσωπική του ζωή. Συγκεκριμένα, η γνωστή αρθρογράφος του περιοδικού Elle, Τζιν Κάρολ, καταγγέλλει ότι ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ τη βίασε πριν από περίπου 25 χρόνια σε πολυτελές κατάστημα. Η δημοσιογράφος περιγράφει το σκηνικό σε συνέντευξή της στο περιοδικό “New York”.

Στη συνέντευξή, η Τζιν Κάρολ αναφέρει ότι συναντήθηκε με τον Ντόναλντ Τραμπ τυχαία το 1995. Ο μεγιστάνας των media της είχε ζητήσει βοήθεια για την επιλογή ενός δώρου για μια γυναίκα. Αρχικά, εκείνη δέχθηκε να προσφέρει τη βοήθειά της και τις συμβουλές της. Ωστόσο, όταν πέρασε λίγο η ώρα, ο Τραμπ της είπε ότι το δώρο προοριζόταν εν τέλει για εκείνη! Στη συνέχεια, όπως ανέφερε η Τζιν Κάρολ, ο Ντόναλντ Τραμπ της ζήτησε να έρθει μαζί της στα δοκιμαστήρια.

Κι αν εκείνη το εξέλαβε αρχικά ως απόπειρα για χιούμορ, στη συνέχεια είδε τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ να κλείνεται μαζί της σε ένα δωμάτιο, να την αγκαλιάζει σφιχτά και να τη βιάζει.

Η δημοσιογράφος του Elle κατάφερε να ξεφύγει του Τραμπ, ωστόσο δεν κινήθηκε νομικά εναντίον του καταγγέλλοντας βιασμό. Όπως ανέφερε, φοβήθηκε την αντίδραση του τότε μεγιστάνα και αρκέστηκε να μιλήσει για το περιστατικό σε δύο φίλες και συναδέλφους της. Σε επικοινωνία που είχε το περιοδικό New York με τα δύο πρόσωπα, έλαβε την επιβεβαίωση για το εν λόγω σκηνικό.

Η Κάρολ μίλησε ανοιχτά για το θέμα, για το οποίο μάλιστα είχε αναφερθεί και στο βιβλίο της “Τι μας χρειάζονται οι άνδρες”. Στο βιβλίο αυτό αναφέρει και άλλες σεξουαλικές επιθέσεις που έχει δεχτεί στη ζωή της, από άλλους άνδρες, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments