Αθλητισμός

Νεμάνια Μάτιτς: Φήμη για πρόταση 15 εκατομμυρίων ευρώ από τον Ολυμπιακό

Νεμάνια Μάτιτς: Φήμη για πρόταση 15 εκατομμυρίων ευρώ από τον Ολυμπιακό
Δημοσίευμα από τη Βοσνία αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός έχει προσφέρει 15 εκατομμύρια ευρώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να αποκτήσει τον Νεμάνια Μάτιτς.

Ο Νεμάνια Μάτιτς αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχεται προσφορές από συλλόγους του εξωτερικού για τον 30χρονο ποδοσφαιριστή. Βοσνιακά Μέσα, τονίζουν ότι στο “κόλπο” για τον Μάτιτς βρίσκεται και ο… Ολυμπιακός. Μάλιστα, επικαλούμενοι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι “ερυθρόλευκοι” κοντράρονται με τη Μπάγερν Μονάχου για τα μάτια του Μάτιτς, προσφέροντάς στη Γιουνάιτεντ το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Ολυμπιακός έχει απασχολήσει κατά καιρούς την Ευρώπη με πανάκριβες μεταγραφικές βόμβες, ενώ υπάρχουν και φέτος σενάρια που τον θέλουν να “τσεκάρει” παίκτες μεγάλου βεληνεκούς ωστόσο το συγκεκριμένο σενάριο που αφορά τον Μάτιτς μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί και ως υπερβολικό. Το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ θεωρείται λίγο έως πολύ απαγορευτικό για τα ελληνικά δεδομένα. Οπότε, όπως φαίνεται, οι Βόσνιοι έβγαλαν στον “αέρα” μια φήμη που δύσκολα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Μπάγερν Μονάχου, με τους “ερυθρόλευκους” να προσφέρουν 15 εκατομμύρια ευρώ και τους Βαυαρούς να κάνουν προσφορά που φτάνει στα 20 εκατομμύρια ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 30χρονος Μάτιτς, είχε πάρει μεταγραφή από την Τσέλσι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι του ποσού των 45 εκατομμυρίων.

Ψάχνει το “μπαμ” ο Ολυμπιακός

Εκτός από την περίπτωση του Μάτιτς, η οποία δεν αγγίζει την πραγματικότητα, ο Ολυμπιακός όντως αναζητά ένα “μπαμ” στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να φέρουν ένα δυνατό όνομα το οποίο θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του Μαρτίνς για επιστροφή στην κορυφή της Super League και παράλληλα θα “φτιάξει” τον κόσμο της ομάδας.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις φαίνεται ότι είναι εκείνη του 34χρονου φορ, Φερνάντο Γιορέντε. Ο Γιορέντε έφτασε μέχρι τον τελικό του φετινού Champions League με την Τότεναμ, ωστόσο μένει ελεύθερος σε λίγο καιρό. Η Τότεναμ αναμένεται να τον αφήσει ελεύθερο, με τον Ολυμπιακό να εξετάζει την περίπτωσή του, γνωρίζοντας φυσικά τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν για μία υπόθεση ενός φορ τέτοιου βεληνεκούς.

Ο Γιορέντε και η περίπτωσή του εξετάζονται από το επιτελείο του Ολυμπιακού, ωστόσο ο έμπειρος φορ δεν αποτελεί το μοναδικό όνομα που τσεκάρουν οι άνθρωποι της ομάδας για τη συγκεκριμένη θέση. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν καταρτίσει μια λίστα δυνατών υποψηφίων για τη γραμμή κρούσης και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, θέλουν να ολοκληρώσουν την κίνησή τους το συντομότερο δυνατό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments