Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ψάχνει το μεγάλο “μπαμ” με Γιορέντε

Ολυμπιακός: Ψάχνει το μεγάλο “μπαμ” με Γιορέντε
Ο Ολυμπιακός φέρεται να προσπαθεί να φέρει στην Ελλάδα τον Φερνάντο Γιορέντε.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται εδώ και καιρό σε αναζήτηση βασικού σέντερ φορ. Οι Πειραιώτες έχουν κάνει αρκετές μεταγραφικές κινήσεις στην μεσοεπιθετική τους γραμμή, αλλά θέλουν να φέρουν άλλον έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στη γραμμή κρούσης. Την περσινή σεζόν οι “ερυθρόλευκοι” δημιουργούσαν πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν είχαν τον κατάλληλο παίκτη για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Πρέδρο Μαρτίνς θα ήθελε να έχει τον βασικό του επιθετικό από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Ωστόσο αν ο παίκτης που θα έρθει είναι υψηλού επιπέδου δεν θα είχε πρόβλημα να τον περιμένει.

Τον τελευταίο καιρό οι Πειραιώτες εξετάζουν πολλές περιπτώσεις επιθετικών. Κάποιοι από αυτούς αγωνίζονται στο Αγγλικό πρωτάθλημα. Ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι κάνει “γκελ” στον κόσμο της ομάδας. Πρόκειται για ένα σέντερ φορ με παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο. Ο παίκτης που θέλει να φέρει ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα, είναι ο Φερνάντο Γιορέντε της Τότεναμ.

Πάει για βόμβα με Γιορέντε ο Ολυμπιακός

Σύμφωνα με δημοσιεύματα όταν έπεσε το όνομα του Βάσκου στο τραπέζι, οι άνθρωποι της ομάδας πήραν την απόφαση να ασχοληθούν. Ωστόσο η περίπτωση ενός τόσο ποιοτικού ποδοσφαιριστή μόνο εύκολη δεν είναι. Μέχρι πριν από λίγες μέρες ο Γιορέντε είχε καθοριστικό ρόλο στην πορεία της Τότεναμ μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται και όπως όλα δείχνουν θα μείνει ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Φυσικά ο ανταγωνισμός για τον Ολυμπιακό είναι μεγάλος καθώς παρά τα 34 χρόνια του, ο Γιορέντε παραμένει περιζήτητος σε Αγγλία και Ισπανία.

Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, στον Πειραιά είναι διατεθειμένοι παλέψουν την περίπτωση του διεθνή επιθετικού. Στου Ρέντη πιστεύουν πως αν ο Γιορέντε πειστεί να έθρει στην Ελλάδα τότε κάνει τον Ολυμπιακό το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο έμπειρος επιθετικός έχει εμπειρία σε μερικά από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Έκανε το ξεκίνημα της καριέρας του από την Αθλέτικ Μπιλμπάο με την οποία έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο. Στη συνέχεια ακολούθησε η Γιουβέντους στην οποία έγινε βασικός υπό τις οδηγίες του Αντόνιο Κόντε.

Αργότερα πήρε μεταγραφή για την Σουόνσι, αλλά οι τρομερές εμφανίσεις του έκαναν τον Κόντε να τον θέλει στην Τσέλσι. Τελικά ο Ισπανός κατέληξε στην Τότεναμ με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε μέχρι και τη φετινή σεζόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments