Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις Γιαννακόπουλου για Πεδουλάκη και όχι μόνο

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις Γιαννακόπουλου για Πεδουλάκη και όχι μόνο
Ο Παναθηναϊκός αναζητεί νέο προπονητή και ο Γιαννακόπουλος εκτός από τον Πεδουλάκη έχει κι άλλους στη λίστα.

Ο Ρικ Πιτίνο αποτελεί οριστικά παρελθόν για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Αμερικανός απάντησε εν τέλει αρνητικά στην πρόταση που του έγινε. Και θα συνεχίσει την καριέρα του στη χώρα του, όπως ήταν η επιθυμία του. Οι πράσινοι αναζητούν πλέον τον αντικαταστάτη του και ο Αργύρης Πεδουλάκης φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί. Αλλά δεν… παίζει μόνος του.

Ο Πεδουλάκης περιμένει ένα τηλέφωνο για να πει το «ναι» και να αρχίσει την τρίτη του προπονητική θητεία στην ομάδα. Το Περιστέρι δεν πρόκειται να του «φράξει» το δρόμο και ήδη λέγεται πως στη λίστα του είναι και ο Γιάννης Καστρίτης.

Στην Ευρώπη δεν φαίνεται να υπάρχουν επιλογές που να «ψήνουν» τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ή να είναι εφικτές. Πάντως επειδή ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ αρέσκεται συχνά σε εκπλήξεις, καλό θα είναι να περιμένουμε πριν θεωρήσουμε 100% δεδομένη την επιστροφή του «Άρτζι».

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος ήταν αυτός που είχε προσεγγίσει τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους όσο ακόμη ήταν παίκτης και τον Ιγκόρ Κοκόσκοφ πριν πάρει το Ευρωμπάσκετ με τη Σλοβενία, ενώ μόλις πριν από επτά μήνες έφερε στην Ελλάδα τον Ρικ Πιτίνο. Κάτι που σημαίνει πως δεν αποκλείεται και τώρα να έχουμε κάποια έκπληξη.

Πασκουάλ: «Ελπίζω να άφησα καλές αναμνήσεις…»

Την ίδια ώρα, ένας πρώην πράσινος προπονητής μίλησε για τον Παναθηναϊκό. Στην Diario de las Palmas παραχώρησε συνέντευξη ο Τσάβι Πασκουάλ. Ο πρώην κόουτς του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στη θητεία του στο τριφύλλι, τους τίτλους που κατέκτησε αλλά και την ευρωπαϊκή πορεία που διεκόπη από τους μετέπειτα πρωταθλητές Ευρώπης:

«Όταν ήλθα στον Παναθηναϊκό, η κατάσταση δεν ήταν εύκολη αφού η ομάδα είχε χάσει δυο πρωταθλήματα από τον Ολυμπιακό. Κερδίσαμε δυο πρωταθλήματα, δεν χάσαμε κανένα ντέρμπι στη regular season για δυο σεζόν! Τα πήγαμε καλά στην EuroLeague κι εν τέλει αποκλειστήκαμε από δυο ομάδες που στο τέλος κατέκτησαν τον τίτλο, τη Φενέρ και τη Ρεάλ. Ελπίζω να άφησα καλές αναμνήσεις στον Παναθηναϊκό από την εποχή μου στην Αθήνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πασκουάλ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments