Αθλητισμός

Θοδωρής Καρυπίδης: Κίνηση – ματ και deal με κινεζική εταιρεία

Θοδωρής Καρυπίδης: Κίνηση – ματ και deal με κινεζική εταιρεία
Ο Θοδωρής Καρυπίδης και η εταιρεία που διαχειρίζεται ετοιμάζεται να κλείσει σημαντικά deal με Κινέζους επενδυτές.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θοδωρής Καρυπίδης, είχε προαναγγείλει “κίνηση – βόμβα”, η οποία εμμέσως θα λειτουργήσει ευεργετικά και για τον σύλλογο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, ο κ. Καρυπίδης και εταιρεία που διαχειρίζεται μαζί με τα αδέρφια του, η Amani Swiss, βρίσκονται μια ανάσα από σημαντική συμφωνία με την κινεζική εταιρεία «Deepblue Technology». Η εν λόγω εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα του AI (τεχνητής πραγματικότητας) και την Τρίτη αναμένεται να παρουσιάσει το πρότζεκτ της στο Ζάππειο.

Η εν λόγω συμφωνία αναμένεται να λειτουργήσει θετικά και στα του Άρη. Ήδη, η ομάδα κάνει τις κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη τα έργα για τη βελτίωση του γηπέδου της ομάδας στο Χαριλάου. Ο δίαυλος επικοινωνίας του Καρυπίδη με την Κίνα αναμένεται να ισχυροποιήσει τη θέση και το οικονομικό status της εταιρείας του Καρυπίδη, ο οποίος στο μέλλον θα μπορεί να πραγματοποιεί περισσότερες επενδύσεις, είτε σε έμψυχο δυναμικό (μεταγραφές), είτε σε βελτιωτικά έργα, όσον αφορά τον Άρη.

Ήδη, το πρώτο δείγμα φάνηκε από την έλευση του Ιντέγε Μπράουν. Παράλληλα, η ομάδα του Άρη “τρέχει” κι άλλες μεταγραφικές περιπτώσεις ψάχνοντας μάλιστα διπλό χτύπημα με την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία αλλά και του Ντανιέλ Μαντσίνι. Συν τοις άλλοις, στο “κάδρο” για τον Άρη βρίσκεται και ο Γιάννης Φετφατζίδης.

H Deepblue Technology στο Ζάππειο

Όπως προαναφέρθηκε, η εταιρεία με την οποία θα συνάψει συνεργασία η αντίστοιχη της οικογένειας Καρυπίδη, θα βρεθεί την Τρίτη στο Ζάππειο, στο πλαίσιο του συνεδρίου “One Belt, One Road: Chinese AI landing in Greece”. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Καθημερινή”, η Deepblue Technology  ιδρύθηκε το 2014 στη Σαγκάη και αποτελεί τη Νο1 αναπτυσσόμενη εταιρεία παγκοσμίως στον τομέα των ΑΙ τεχνολογιών.

Ηγείται σε διεθνές επίπεδο της έρευνας και ανάπτυξης ΑΙ εφαρμογών και έχει πετύχει την ευρεία είσοδό της στην παγκόσμια αγορά νέων τεχνολογιών, όπως Deep Learning, Machine Vision, Self-Driving, Biometrics, Data Mining, Handwriting Recognition Technology, intelligent Robots, AI chips, intelligent retail, intelligent city, intelligent security, intelligent education. Δραστηριοποιείται συνολικά σε 17 χώρες ανά τον κόσμο και διαθέτει κέντρα έρευνας και ανάπτυξης στην Ευρώπη, την Αμερική και την Αυστραλία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments