Ελλάδα

Ηλεία: 19χρονος πέθανε παίζοντας μπάσκετ

Ηλεία: 19χρονος πέθανε παίζοντας μπάσκετ
Θρήνος στα Λεχαινά στην Ηλεία. 19χρονος έχασε τη ζωή του τη στιγμή που έπαιζε μπάσκετ κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία των Λεχαινών στην Ηλεία  από τον άδικο χαμό ενός 19χρονου που καταγόταν από την περιοχή και ζούσε στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός «έσβησε» κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες την ώρα προπόνησης στο μπάσκετ ή αγώνα μπάσκετ.

Σοκαρισμένοι είναι οι φίλοι που διατηρούσε στα Λεχαινά, καθώς οι γονείς του κατάγονται από την περιοχή όπου και ζούσαν τα προηγούμενα χρόνια και έχουν μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα. Αναμένεται το ιατροδικαστικό πόρισμα για τα αίτια του θανάτου και δεν έχει ακόμα γίνει γνωστό αν η κηδεία του θα γίνει στα Λεχαινά.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν το νεαρό παιδί στον θάνατο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Ηλεία, ο κόσμος είναι σοκαρισμένος από το γεγονός.

Η οικογένειά του και όχι μόνο έχουν βυθιστεί στο πένθος για τον άδικο χαμό ενός παιδιού που είχε τον αθλητισμό και το μπάσκετ ως καθημερινή του συνήθεια. Ένα παιδί που είχε μεγάλη όρεξη για ζωή, που ήθελε να ανοίξει τα φτερά του και να την πάρει στα χέρια του. Αλλά η μοίρα του έπαιξε πολύ άσχημο παιχνίδι και τον πήρε μακριά από την οικογένειά του και τους φίλους του.

Πρόκειται για ένα ακόμα τραγικό συμβάν που συνέβη το διήμερο, μετά την τραγωδία στην Κρήτη όπου δύο νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments