Ελλάδα

Χανιά: Συγκλονισμένη η περιοχή με τον θάνατο δύο ανθρώπων σε τροχαίο

Χανιά: Συγκλονισμένη η περιοχή με τον θάνατο δύο ανθρώπων σε τροχαίο
Ένας 30χρονος και μια 19χρονη έχασαν τη ζωή του χθες βράδυ στα Χανιά έπειτα από τροχαίο στην περιοχή Καλαμάκι.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στα Χανιά, αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα με τον άδικο χαμό δύο νεαρών παιδιών στην περιοχή Καλαμάκι. Ένας 30χρονος και μια 19 χρονη έχασαν τη ζωή τους χθες το βράδυ σε τροχαίο δυστύχημα και βύθισαν στο πένθος δύο οικογένειες. Μία στην Κρήτη και μία στην Αγγλία.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την Τροχαία, σημειώθηκε όταν αρχικά η μηχανή που οδηγούσε ο 30χρονος παρέσυρε μία 19χρονη Αγγλίδα που εκείνη την ώρα κινείτο πεζή.

Στη συνέχεια, η μηχανή συγκρούστηκε με σφοδρότητα με διερχόμενο αυτοκίνητο (κλούβα) με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό του 30χρονου μοτοσικλετιστή. Τόσο η 19χρονη από την Αγγλία όσο και ο 30χρονος Θοδωρής διακομίσθηκαν με το ΕΚΑΒ βαριά τραυματισμένοι στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όμως δεν τα κατάφεραν και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, άφησαν την τελευταία τους πνοή.

Δεν έχει τέλος η “ανθρωποθυσία” στην άσφαλτο της Κρήτης. Από την αρχή της χρονιάς έως τώρα, σχεδόν καθημερινά καταγράφονται είτε θανατηφόρα είτε τροχαία με σοβαρούς τραυματισμούς. Σε κάθε ένα οικογενειακό δράμα προστίθεται ένα ακόμη… Και το κακό συνεχίζεται. Χωρίς να μπορεί κανείς να το σταματήσει… Και τίποτε δε φαίνεται αρκετό για να βάλει φρένο.

Μετά το νέο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε χθες βράδυ με θύματα δύο ακόμα νέους ανθρώπους, ο αριθμός των νεκρών συνεχίζει να αυξάνεται με … ιλιγγιώδη ταχύτητα. Ο αριθμός των νεκρών στην άσφαλτο της Κρήτης φτάνει τους 33 από την αρχή του έτους. Πρόσφατα μάλιστα έχασε τη ζωή του ένας 62χρονος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments