Ελλάδα

Πτολεμαΐδα – ποδηλάτες: Πληροφορίες για νεκρούς έπειτα από τροχαίο με αυτοκίνητο

Πτολεμαΐδα – ποδηλάτες: Πληροφορίες για νεκρούς έπειτα από τροχαίο με αυτοκίνητο
Τροχαίο δυστύχημα στην Πτολεμαΐδα. Αυτοκίνητο παρέσυρε έξι ποδηλάτες, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για δύο νεκρούς.

Σοκ στην Πτολεμαΐδα με έξι ποδηλάτες που τους παρέσυρε αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο απ’ αυτούς είναι νεκροί, ενώ οι τέσσερις είναι τραυματίες με τον έναν να βρίσκεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τη 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής (23.06.2019) στο 1ο χλ. Πτολεμαΐδας – Άρδασσας όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα παρέσυρε μια ομάδα έξι ποδηλατών, τραυματίζοντάς τους σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσαν 3 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφερε τους τραυματίες στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ποδηλάτες ήταν συνολικά 12 άτομα ηλικίας από 20 μέχρι 30 ετών. Σε κάποια φάση της διαδρομής τους, χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ. Η οδηγός του αυτοκίνητου βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα και παρέσυρε έξι από αυτούς. Ανάμεσα στους τραυματίες φαίνεται να υπάρχει και ένας αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Πτολεμαΐδας.

Στο βίντεο από το χώρο του δυστυχήματος φαίνονται τα ποδήλατα και τα προσωπικά αντικείμενα των ποδηλατών διασκορπισμένα από τη σύγκρουση. Φυσικά, η άσφαλτος έχει ποτιστεί με το αίμα των άτυχων νεαρών. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ο ένας νεκρός ήταν 25 χρόνων με καταγωγή από την Κοζάνη και ο δεύτερος από την Έδεσσα.

Θρήνος στις Σέρρες – Αγόρι 10 ετών σκοτώθηκε πέφτοντας από τρακτέρ

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στις Σέρρες, με αγόρι ηλικίας 10 ετών να χάνει τη ζωή του, πέφτοντας από τρακτέρ. Το άτυχο παιδί καθόταν στο φτερό ενός τρακτέρ και δεν κατάφερε να συγκρατήσει την ισορροπία του, με το όχημα να είναι εν κινήσει. Το τρακτέρ το οδηγούσε άνδρας 52 ετών, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, έπαιρνε μαζί του το παιδί -εν γνώσει της μητέρας του- ως παρέα όταν χρειαζόταν να κάνει γεωργικές δουλειές. Το αγόρι διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τροχαίο στην Ανδραβίδα – Στο νοσοκομείο γυναίκα 27 ετών

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις έξι το πρωί της Κυριακής οδού στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της Ανδραβίδας. Γυναίκα 27 ετών έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, υπό αδιευκρίνιστα αίτια και συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο αυτοκίνητο. Η πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο και απεγκλώβισε τη γυναίκα από το διαλυμένο αμάξι, ενώ στη συνέχεια το ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένη, σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά ΜΜΕ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments