Ελλάδα

Σέρρες – αγόρι: Νεκρός 10χρονος λόγω πτώσης από τρακτέρ

Σέρρες – αγόρι: Νεκρός 10χρονος λόγω πτώσης από τρακτέρ
Τραγωδία στις Σέρρες, με 10χρονο αγόρι να χάνει τη ζωή του μετά από πτώση από το φτερό ενός τρακτέρ.

Ένα τραγικό δυστύχημα σήμερα στις Σέρρες, με ένα αγόρι 10 ετών να χάνει τη ζωή του, σκορπώντας θλίψη στην οικογένεια και τους οικείους του. Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Σκούταρι σήμερα το πρωί Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ΑΠΕ, το παιδί καθόταν στο “φτερό” ενός τρακτέρ το οποίο οδηγούσε ένας 52χρονος άνδρας. Ωστόσο, το άτυχο παιδί έπεσε από το όχημα με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα. Παρά την άμεση διακομιδή του στο νοσοκομείο Σερρών, οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα serreslife.gr, ο οδηγός έπαιρνε μαζί του το παιδί στις γεωργικές δουλειές, κάτι που γνώριζε και η μητέρα του, η οποία εδώ και λίγες ώρες θρηνεί τον χαμό του παιδιού της. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την εν λόγω πηγή, το αγοράκι που συνόδευε συχνά στις αγροτικές δουλειές τον 52χρονο άνδρα (ο οποίος συνελήφθη από τις Αρχές), είχε χάσει τον πατέρα του.

Τροχαίο στην Ανδραβίδα – Μία 27χρονη στο νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της Ανδραβίδας. Το ατύχημα είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 27χρονης κοπέλας, η οποία νοσηλεύεται στο Γ.Ν Πύργου διασωληνωμένη, σύμφωνα με το ilialive.gr

Η κοπέλα επέστρεφε από τη νυχτερινή της διασκέδαση, με κατεύθυνση προς Πύργο. Ξαφνικά, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής, συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της μάρκας Daewoo Matiz και συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο μάρκας Opel Astra, το οποίο κινούταν αντίθετα.

Το ατύχημα συνέβη λίγο πριν τις 6 το πρωί. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Λεχαινών, το ΕΚΑΒ και η Τροχαία Ήλιδας. Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν με επιτυχήια την κοπέλα από την άμορφη μάζα του αυτοκινήτου. Στη συνέχεια το ασθενοφόρο τη μετέφερε στο νοσοκομείο του Πύργου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments