Πολιτική

Κωστής Χατζηδάκης: “Μια μεγάλη νίκη της ΝΔ θα σημάνει μια νέα εποχή για την Ελλάδα”

Κωστής Χατζηδάκης: “Μια μεγάλη νίκη της ΝΔ θα σημάνει μια νέα εποχή για την Ελλάδα”
Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρθηκε στις επικείμενες εκλογές του Ιουλίου, τονίζοντας ότι η νέα εποχή για τη χώρα μας θα έρθει μέσα από τη νίκη του κόμματός του.

Ο Κωστής Χατζηδάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “Το Βήμα”. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στο μείγμα πολιτικής που αφορά τις μεταρρυθμίσεις, το οποίο “κέρδισε πόντους” στην Ευρώπη και πρέπει να εφαρμοστεί και στη χώρα μας. Η πολιτική αυτή, μπορεί να παρουσιάζεται ως “μπαμπούλας” (όπως χαρακτηριστικά ανέφερε) από τον ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο θα βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη.

“Η χώρα δεν θα πάει μπροστά με σημειωτόν. Η χώρα μας θα προχωρήσει μόνο εάν υιοθετήσει αυτά που έχουν πετύχει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Οι μεταρρυθμίσεις στις οποίες εστιάζει η Νέα Δημοκρατία έχουν ως στόχο τη δημιουργία πολλών, ποιοτικών θέσεων εργασίας. Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να παρουσιάζει τη ΝΔ ως κοινωνικό μπαμπούλα, ωστόσο αυτού του είδους η πολιτική βοηθά πρώτα απ’ όλα τους αδύναμους, γιατί βοηθά τους ανέργους”, τόνισε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει η Νέα Δημοκρατία να πάρει μια μεγάλη νίκη στις επικείμενες εκλογές του Ιουλίου, σύμφωνα με τον Κωστή Χατζηδάκη: “Μια μεγάλη νίκη της ΝΔ σημαίνει μια πραγματικά νέα εποχή για την Ελλάδα. Η εκλογή της Νέας Δημοκρατίας θα δώσει ώθηση στην οικονομία». Πάντως, ο ίδιος δεν παραγνωρίζει τις δυσκολίες που ήδη υπάρχουν στο οικονομικό σκηνικό:

“Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα έχουμε μπροστά μας δυσκολίες. Οι τράπεζες είναι βρύσες χωρίς νερό. Η ΔΕΗ είναι στα πρόθυρα χρεοκοπίας. Και, φυσικά, παρακολουθούμε στενά όλες τις δημοσιονομικές εξελίξεις”. Τέλος, για την υπόθεση Novartis ανέφερε τα εξής: “Οι μηνύσεις των κατηγορηθέντων εξετάζονται ή θα εξεταστούν από τη Δικαιοσύνη. Αυτές, λοιπόν, θα πάρουν τον δρόμο τους στο πλαίσιο ενός κράτους δικαίου”.

“Αυτό είναι το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας”

Σε χθεσινή συνέντευξή του, στον ραδιοφωνικό σταθμό “Sport24 Radio 103.3”, o Κωστής Χατζηδάκης αναφέρθηκε με λίγα λόγια στους βασικούς άξονες του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας:

«Σε αυτή τη χώρα δεν πλήττει ποτέ κανένας. Η παραγωγή γεγονότων είναι μεγαλύτερη από τη δυνατότητα κατανάλωσης γεγονότων. Στα Δημοτικό μαθαίναμε τη λεγόμενη κεντρική ιδέα. Αν ξεζουμίσουμε το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας θα μείνει από τη μία πλευρά μία τάση να πούμε την αλήθεια και από την άλλη να προχωρήσουμε με την κοινή λογική. Και το κάνουμε διότι ο κόσμος έχει ταλαιπωρηθεί από τη δημαγωγία και την παραδοξολογία.

Λέμε ότι αυτό που έχει πετύχει στην Κύπρο, την Ιρλανδία και την Πορτογαλία, μπορεί να πετύχει και στην Ελλάδα. Θέλουμε ένα άλλο μείγμα οικονομικής πολιτικής. Λιγότεροι φόροι για να αναπνεύσουν τα νοικοκυριά. Λιγότερες δαπάνες και στήριξη στη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα για να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και να πάμε μπροστά. Στην Παιδεία να καταργηθεί το άσυλο της ανομίας. Στην αστυνόμευση να φύγουμε από το δόγμα Τόσκα, να δείξουμε εμπιστοσύνη στη δουλειά της αστυνομίας, είτε μιλάμε για τα Εξάρχεια, είτε για το Ζεφύρι. Να αισθάνονται οι πολίτες ασφαλείς».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments