Video

Survivor 23/6/19: Τα δάκρυα της Δαλάκα για την ήττα (vid)

Survivor 23/6/19: Τα δάκρυα της Δαλάκα για την ήττα (vid)
Survivor 23/6/19: Η ομάδα της Κατερίνας Δαλάκα έχασε στον πόντο και η Ελληνίδα αθλήτρια δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα της.

Survivor 23/6/19: Το reality επιβίωσης πλησιάσει όλο και περισσότερο στο φινάλε του. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες που έχουν μείνει στον Άγιο Δομίνικο είναι οι πιο δυνατοί. Τα αγωνίσματα έχουν γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστικά και οι νίκες κρίνονται στις λεπτομέρειες. Κάτι τέτοιο έγινε και στο χθεσινό παιχνίδι. Οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο – πόντο μέχρι το τέλος. Το έπαθλο που θα κέρδιζε η νικήτρια ομάδα είναι ένα από τα καλύτερα που έχουν δοθεί.

Η ομάδα που θα έπαιρνε τη νίκη θα απολάμβανε την διαμονή σε ένα υπερπολιτελές ξενοδοχείο. Αυτό σημαίνει μπάνιο, καθαρά ρούχα και φυσικά φαγητό. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στον ξαφνικό θάνατο. Εκεί η Κατερίνα Δαλάκα έδειχνε ένα έχει προβάδισμα έναντι της Αφροδίτης. Ωστόσο η δεύτερη με συνεχόμενες εύστοχες βολές στον τελικό στόχο κατάφερε να κλέψει τη νίκη και να στείλει την λευκή ομάδα στο ξενοδοχείο.

Η Κατερίνα Δαλάκα από την ενασχόληση της με τον αθλητισμό έχει μάθει να κερδίζει. Της είναι εξαιρετικά δύσκολο να δεχτεί την ήττα. Στο χθεσινό αγώνισμα “έσπασε” από την ένταση όταν κατάλαβε για πόσο λίγο έχασε. Η πρωταθλήτρια στίβου ήταν εκνευρισμένη και με δάκρυα στα μάτια έφυγε προς το δάσος. Η Δήμητρα έτρεξε πίσω της προκειμένου να την μεθορμίσει, αλλά δεν τα κατάφερε.

Μπορεί η Δαλάκα να έχασε αυτή τη μάχη, έχει κερδίσει όμως μια μεγαλύτερη. Τα Spoiler των τελευταίων ημερών αναφέρουν ότι έχει εξασφαλίσει τη θέση της στον μεγάλο τελικό.  Συγκεκριμένα, εφόσον η μαύρη ομάδα ηττηθεί ο Έλληνας παίκτης που θα αποχωρήσει θα είναι ο Παναγιώτης, ενώ ο Τούρκος που θα φύγει είναι ο Εμρέ. Από την άλλη, αν η ηττημένη ομάδα είναι η άσπρη, τότε από μεριάς Ελλήνων παικτών θα φύγει η Αφροδίτη και από τους Τούρκους θα αποχωρήσει ο Οκάι.

Έτσι, σίγουροι για τον τελικό μέχρι στιγμής είναι οι Κατερίνα Δαλάκα, Δήμητρα Βαμβακούση και Νίκος Κοσμάς, ενώ παίζει η τελευταία θέση ανάμεσα σε Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και Αφροδίτη Σκαφιδά. Από την άλλη, στον τελικό για τους Τούρκους θα βρεθούν σίγουρα οι Μπορά, Γιουσούφ και Σεντά, με τους Οκάι και Εμρέ να «μάχονται» για την τελευταία θέση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments