Αθλητισμός

Ελ Καντουρί: Ο λόγος που “χαλάει” η μεταγραφή του στη Σταντάρ Λιέγης

Ελ Καντουρί: Ο λόγος που “χαλάει” η μεταγραφή του στη Σταντάρ Λιέγης
Ελ Καντουρί: Η μεταγραφή του στη Σταντάρ φαινόταν κλεισμένη, αλλά τα δεδομένα ανατράπηκαν στο "παρά ένα". Τι συνέβη στην υπόθεση του Μαροκινού.

Ελ Καντουρί: Όλα έδειχναν πως ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής θα αποχαιρετούσε οριστικά τον ΠΑΟΚ, έχοντας ήδη φτιάξει τις… βαλίτσες του για τη Λιέγη. Ωστόσο, λίγο πριν την οριστική συμφωνία, τα δεδομένα άλλαξαν και οι Βέλγοι μπλόκαραν τη διαδικασία, αφήνοντας τον ποδοσφαιριστή αλλά και την ομάδα της Θεσσαλονίκης στα… κρύα του λουτρού. Η, μέχρι πρότινος, τελειωμένη υπόθεση δείχνει να ναυαγεί και οι αιτίες γι’ αυτήν την εξέλιξη είναι δύο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ελλάδα, η Σταντάρ Λιέγης αποφάσισε να κάνει πίσω την τελευταία στιγμή, αρνούμενη τις οικονομικές απαιτήσεις του Ελ Καντουρί. Μέχρι εκείνο το σημείο, οι δύο πλευρές τα είχαν βρει… μέχρι κεραίας, όπως αναφέρουν τα ελληνικά ΜΜΕ και το μόνο που έμενε ήταν το “ΟΚ” του ΠΑΟΚ. Τόσο ο Λουτσέσκου, όσο και ο Σαββίδης θα έλεγαν το “ναι” δίχως πολλά – πολλά στους Βέλγους και το θέμα θα είχε κλείσει.

Από τη μεριά τους, οι Βέλγοι αναφέρουν έναν διαφορετικό λόγο για το “ναυάγιο” των διαπραγματεύσεων. Συγκεκριμένα, τονίζουν ότι η Σταντάρ Λιέγης ενημέρωσε τον ατζέντη του Ελ Καντουρί πως ο σύλλογος έχει στραφεί σε άλλες περιπτώσεις και πως εν τέλει δεν θα προχωρήσει το δικό του θέμα. Συγκεκριμένα, ανέδειξαν τον 24χρονο ποδοσφαιριστή, Άντονι Λιμπόμπ ως τον άνθρωπο που θα “έτρωγε” την προτεραιότητα στον Ελ Καντουρί.

Οι Βέλγοι αναφέρουν επίσης ότι το γεγονός αυτό έκανε έξαλλο τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ που μάλιστα τόνιζε πως ο πελάτης του έκανε τα πάντα για να πείσει τον ελληνικό σύλλογο να δώσει το “ΟΚ” για τη μεταγραφή. Από εδώ και στο εξής είναι άγνωστο το τι θα συμβεί κι αν θα υπάρξει… ανατροπή στην ανατροπή. Πάντως, ο Ελ Καντουρί φαίνεται ότι θα αρχίσει την προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ, που ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Μιχάι και… βλέπουμε.

Τι παίζει με Καρέλη και ΠΑΟΚ

Πλην της υπόθεσης του Ελ Καντουρί, ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του και το θέμα Καρέλη. Όπως φαίνεται, οι δρόμοι του συλλόγου με τον 27χρονο ποδοσφαιριστή θα “χωρίσουν”. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της Metrosport, ο ΠΑΟΚ και ο Καρέλης δεν έχουν καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων μέχρι τώρα.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει αντιμετωπίσει την υπόθεση Καρέλη όπως έχει πράξει με άλλες. Ο σύλλογος, όπως έχει δείξει ως τώρα, συνηθίζει να δείχνει άμεσο ενδιαφέρον για τις περιπτώσεις παικτών που θέλει να κρατήσει κι από τη στιγμή που κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί με τον Καρέλη, τότε δύσκολα θα έχουμε εξελίξεις το επόμενο διάστημα.

Εάν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή τις επόμενες ημέρες, ο 27χρονος φορ θα επιστρέψει πίσω στο Βέλγιο και στη Γκενκ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments