Αθλητισμός

Πέτρος Μάνταλος: Σκέψεις αποχώρησης από τον αρχηγό της ΑΕΚ

Πέτρος Μάνταλος: Σκέψεις αποχώρησης από τον αρχηγό της ΑΕΚ
Ο Πέτρος Μάνταλος σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο Πέτρος Μάνταλος αποτελεί σημείο αναφοράς στην ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια. Ο αρχηγός της “Ένωσης” πήρε μεταγραφή από την Ξάνθη όταν η ομάδα αγωνιζόταν ακόμα στην δεύτερη κατηγορία. Μέσα σε πέντε χρόνια ο Έλληνας χαφ έχει ζήσει τα πάντα με τα “κιτρινόμαυρα” Κατακτήσεις Κυπέλλου και πρωταθλήματος, συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ,αλλά και δύσκολες στιγμές. Κυρίως οι δυο σοβαροί τραυματισμοί στους χιαστούς.

Για πολλά χρόνια τα αποδυτήρια της ΑΕΚ ήταν μια παρέα που ξεκίνησε από την Β’ Εθνική και έφτασε μέχρι εκείνο το βράδυ στην Νέα Φιλαδέλφεια. Πολλοί από αυτούς τους παίκτες έχουν ήδη αποχωρήσει. Σαν αυτός ο κύκλος της ομάδας να έχει κλείσει. Οι μόνοι που έχουν μείνει είναι ο Μηχάλης Μπακάκης και ο Πέτρος Μάνταλος. Ο αρχηγός της ομάδας κάνει σκέψεις για το αν πρέπει αν συνεχίσει να φοράει τα “κιτρινόμαυρα”. Μεγάλο ρόλο σε αυτό έχει παίξει και η έλευση του Μιγκέλ Καρντόσο.

Πέτρος Μάνταλος: “Ψάχνω πρόταση”

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει η ομάδα του να παίζει με δυο κεντρικά χαφ. Επίσης έχει ζητήσει την απόκτηση του Ζεράλδες που κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει τη μία θέση. Παράλληλα υπάρχει συνωστισμός στο χώρο του κέντρου. Αυτό σημαίνει πως ο Μάνταλος δεν έχει δεδομένη θέση στο αρχικό σχήμα όπως έχει συμβεί στο παρελθόν. Ο αρχηγός της ΑΕΚ σκέφτεται ότι στα 28 του βρίσκεται σε καλή ηλικία για να δοκιμάσει κάτι άλλο.

Σύμφωνα με το Sportime σε πρόσφατη κοινωνική συνάντηση , ο Πέτρος Μάνταλος φέρεται να αποκάλυψε ότι ψάχνει πρόταση για φύγει από την ΑΕΚ. “Ψάχνω για πρόταση. Δεν θα έλεγα όχι να δοκιμάσω και κάτι άλλο”, ήταν τα λόγια του. Το βιογραφικό και οι ικανότητες του δεν περνάνε απαρατήρητα από πολλές ομάδες. Βέβαια υπάρχουν και οι δύο χιαστοί που μπορούν να αποτρέψουν κάποια ομάδα να κινηθεί για την απόκτηση του.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Πέτρος Μάνταλος αποτελεί την προσωπική αδυναμία του Δημήτρη Μελισσανίδη. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αρχηγό. Ωστόσο η “Ένωση” δεν θα έλεγε “όχι” σε μια πρόταση που θα έφτανε τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments